شناسهٔ خبر: 75386078 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای در ۲ هزار آموزشگاه خراسان‌شمالی آغاز شد

بجنورد- ایرنا- چهارمین المپیاد ورزشی دورن مدرسه‌ای امروز (شنبه) با مشارکت ۱۹۳ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار آموزشگاه خراسان‌شمالی با حضور مشاور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مسوولان استانی در بجنورد آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مشاور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در آیین نمادین نواختن زنگ ورزش و آغاز چهارمین المپیاد ورزشی در مدرسه شاهد حضرت رسول(ص) بجنورد گفت: این المپیاد همزمان در ۷۳۷منطقه آموزشی کشور امروز آغاز شد.

محسن رمضان بیگی با بیان اینکه در مجموع ۳۳ هزار معلم تربیت بدنی در مدارس کشور فعالیت دارند گفت : دانش آموزان ۲ ساعت در طول هفته از در درس تربیت بدنی بهره مند می شوند.

وی تصریح کرد: این میزان کلاس درس تربیت بدنی پاسخگوی نیازمند دانش آموزان نیست در همین راستا برنامه هایی از قبیل المپیاد های ورزشی درون مدرسه ای اجرا می شود.

رمضان بیگی خاطرنشان کرد: در مقطع ابتدایی هدف نظم و انضباط، آموزش کار گروهی و تیمی، شور و نشاط است و در مقاطع بالاتر به طور حرفه ای یک رشته خاص به دانش آموزان آموزش داده خواهد شد.

وی بیان کرد: المپیاد ورزشی درون مدرسه ای به عنوان رویدادی مهم و تاثیر گذار در سلامت و نشاط دانش آموزان به شمار می‌رود که باید در همه مدرسه‌ها به صورت جدی برگزار شود.

وی یادآور شد: همه فعالیت‌های ورزشی، ورزش صبحگاهی، حیاط پویا، المپیاد و جشنواره‌های ورزشی که در مدرسه‌ها انجام می‌شود برای دست‌یابی دانش‌آموزان به سواد حرکتی است.

المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای در ۲ هزار آموزشگاه خراسان‌شمالی آغاز شد علی متقیان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی

اجرای برنامه های ورزشی الزامی است

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در این آیین با اشاره به اینکه ورزش همگانی باید در مدارس نهادینه شود گفت: حضور تمامی دانش‌آموزان در زنگ ورزش و اجرای دقیق برنامه‌های ورزشی توسط مدیران مدارس الزامی است.

علی متقیان با تاکیدبر اینکه المپیاد های درون مدرسه ای محور تحول در نظام آموزشی هستند گفت: تجربه و پژوهش‌ها نشان می‌دهد که وقتی مسائل اجتماعی و هیجانی دانش‌آموزان از طریق چنین برنامه‌هایی حل شود، مسایل درسی نیز به خودی خود حل خواهند شد.

وی افزود: این المپیادها که در ۶ شاخه مختلف برگزار می‌شوند، تنها به مدارس شهری محدود نبوده و بر اجرای آن در مدارس عشایری و روستایی نیز تأکید ویژه شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی بیان کرد: یکی از ویژگی‌های ممتاز این دوره، المپیاد خانواده ‌محور است که در آن خانواده‌ها هم باید در فعالیت‌های ورزشی درون مدرسه مشارکت فعال داشته باشند.

متقیان در ادامه از تمامی مدیران مدارس خواست تا با جدیت، المپیادهای درون‌مدرسه‌ای را به عنوان بستری برای ارتقای مهارت‌های حرکتی، حل مشکلات درسی و تقویت هوش دانش‌آموزان، در دستور کار خود قرار دهند.

براساس آمار آموزش و پرورش خراسان‌شمالی، این استان دارای ۱۹۳ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار آموزشگاه است.