شناسهٔ خبر: 75321675 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

در حوزه دفاع مقدس؛

۲ کتاب‌ در کرمان رونمایی شد

کرمان- کتاب‌های «در مسیر آفتاب» خاطرات هنرمند و رزمنده دفاع مقدس، ابوالفضل کارآمد و «آدلا هنوز شام نخورده» مجموعه خاطرات طنز رزمندگان کرمانی به قلم یاسر سیستانی رونمایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمان، شامگاه دوشنبه موزه دفاع مقدس کرمان میزبان مراسم رونمایی از کتاب‌های حوزه دفاع مقدس بود.

کتاب «در مسیر آفتاب» خاطرات هنرمند و رزمنده دفاع مقدس، ابوالفضل کارآمد است، ابوالفضل کارآمد ازجمله افرادی است که در هر شرایطی دغدغۀ نوشتن دارد و ربع قرن با انتشار روزنامه نسل آفتاب دل‌مشغول نوشتن بود. او چندین کتاب در زمینه دفاع مقدس و ادبیات تالیف کرده است.

کتاب «آدلا هنوز شام نخورده» مجموعه خاطرات طنز رزمندگان کرمانی به قلم یاسر سیستانی است که حاصل یادداشت‌های طنز رزمندگان دفاع مقدس است.

یاسر سیستانی یک نویسنده، طنزپرداز و روزنامه‌نگار اهل کرمان است. کتاب «سابون» از او منتشر شده؛ مجموعه‌ای از داستان‌های طنز اجتماعی است که در کرمان رونمایی شده است.

این آثار حدود ۹ سال در دست تالیف و جمع‌آوری بوده است که به همت حوزه هنری کرمان چاپ و منتشر شده اند.

۲ کتاب‌ در کرمان رونمایی شد

رئیس حوزه هنری کرمان در این مراسم، گفت: خوشحالیم که به بهانه رونمایی دو کتاب ادبیات پایداری دور هم جمع شدیم، خلق اثر پیرامون شهادت و ایثار برای ما ارزشمند است.

مجتبی اسدی افزود: به نمایندگی از همه عزیزانی که برای این آثار تلاش کردند تا به این رونمایی برسیم تشکر می‌کنیم.

وی اظهار کرد: خرسندیم در این آیین جمعی از پیشکسوتان ایثار و شهادت دور هم جمع شدند تا خاطرات دفاع مقدس را نقل کنند.

وی تاکید کرد: حوزه هنری پرچم دار ادبیات پایداری در کشور است و در کرمان از ابتدای سال این دومین کتابی است که امسال رونمایی می‌شود.

به گفته‌ی وی، در آینده نزدیک یک کتاب درباره سالگرد به آتش کشیدن مسجد جامع منتشر خواهد شد.

مدیرکل ارشاد گفت: برنامه‌ریزی‌های ما برای سالگرد سردار سلیمانی آغاز شده است.

حسین اسحاقی افزود: برنامه‌های فرهنگی متنوعی برای زائران حاج قاسم در نظر گرفتیم از همه صاحب‌نظران تقاضا دارم پیشنهاداتشان را در این زمینه به ما اعلام کنند.

نویسنده: جمع آوری کتاب ۸ سال طول کشید

یاسر سیستانی، نویسنده و روزنامه‌نگار گفت: کودکی من در زمان جنگ گذشت و تنها اخبار جنگ را از تلویزیون می‌شنیدیم و کودکی ما را تحت تاثیر قرار داد.

وی تصریح کرد: جمع‌آوری این کتاب بیش از ۸ سال طول کشید و من همه این سال‌ها به آقای کارامد سرمی‌زدم و خاطراتشان را جمع آوری می‌کردم.

وی اظهار کرد: نوشتن این کتاب از عیادت من از آقای کارامد آغاز شد و بیماری ایشان باعث شد که کار جمع‌آوری و ملاقات‌های ما بیشتر طول کشید.