شناسهٔ خبر: 75260036 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آینده زمین در بشقاب‌های غذا!

تهران - ایرنا - طبق گزارشی که پنجشنبه گذشته ( ۲ اکتبر) در مجله «Lancet» منتشر شده، تغییر سیستم غذایی جهان طبق یک رژیم غذایی مشخص، می‌تواند از ۱۵ میلیون مرگ زودرس در سال جلوگیری کند و انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از کشاورزی را تا سال ۲۰۵۰ به نصف برساند. محققان این پژوهش با تأکید بر لزوم رفع نابرابری‌های شدید در دسترسی به غذا، این رژیم غذایی انعطاف‌پذیر را معرفی کردند.

صاحب‌خبر -

گزارشگر: نگار اکبری تدوینگر: راضیه طهماسبی