به گزارش خبرنگار ایرنا، سفر به خطه جنوب و جزیره جهانی قشم به خاطر شرایط خاص آبوهوایی و اقلیمی و همچنین قرار گرفتن در کنار تنگه راهبردی هرمز و آب های فیروزه ای خلیجفارس پر از خاطرهها و مزههای بینظیری است و از تنوع غذاهای دریایی و خوش طعم و رنگ زیادی برخوردار است که «ماهی» و «میگو» عنصر اصلی این غذاها را تشکیل میدهد.
راز طعم بینظیر غذاهای دریایی در رستورانهای این جزیره در تازگی مواد اولیه آن نهفته است.
ماهیگیران محلی هر صبح با قایقهای خود به دریا میروند و بهترین صیدهای روز را به رستورانهای محلی میرسانند.
از میگوهای تازه گرفته تا ماهیهای رنگارنگ خلیج فارس، همه در همان روز صید و به آشپزخانهها منتقل میشوند.
این تازگی مواد اولیه باعث شده غذاهای سنتی، دریایی و کرانهای رستورانهای این جزیره طعم و عطری منحصر به فرد داشته باشند که در خاطر گردشگران ماندگار میشود.
معرفی ظرفیتهای بکر و گردشگرپذیر ایران زیبا از اولویتهای سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) به شمار میرود و با همین رویکرد این فیلم در نتیجه همکاری مشترک با سازمان منطقه آزاد قشم تهیه شده است.
جزیره قشم با وسعت یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران بهطول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم و لارک با حدود ۱۹۰ هزار نفر جمعیت است.