شناسهٔ خبر: 75231159 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

پیش‌بینی شرجی و گرد و خاک برای خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی افزایش رطوبت و برخاستن گرد و خاک موقتی در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، نشان‌دهنده تداوم  استقرار جریان‌های جنوبی و افزایش رطوبت و وقوع پدیده مه یا مه رقیق  تا اواسط روز جمعه ۱۸ مهر در سواحل، مناطق جنوبی، مناطق مرکزی و بخش‌هایی از مناطق غربی و شمالی استان خوزستان است.

وی افزود: از اواسط روز جمعه با تغییر سوی جریان‌ها، از میزان رطوبت کاسته خواهد شد. همچنین از اواسط جمعه تا اواخر شنبه، وزش باد در مناطق غربی، جنوبی و تا حدود مرکزی به صورت متوسط همراه با تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود. بنابراین برخاستن گرد و خاک موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست. دما تا روز شنبه ۱۹ مهر بین سه تا چهار درجه کاهش می‌یابد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته رامشیر با ۴۲.۴ و ایذه با ۱۳.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۱.۳ و ۲۰.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام