شناسهٔ خبر: 75229705 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استاندار مازندران تاکید کرد: نان باید با کیفیت، قیمت مناسب و سلامت به دست مردم برسد

برنا- گروه استانها : جلسه کارگروه آرد و نان استان به ریاست استاندار مازندران و با حضور معاون اقتصادی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد. در این نشست، استاندار با تأکید بر اهمیت کیفیت نان به عنوان قوت غالب مردم، خواستار نظارت مستمر بر قیمت و کیفیت نان شد و گفت: نان باکیفیت، حق مردم است و باید با نظارت دقیق، این حق را تضمین کنیم. ‎ برنا- گروه استانها : جلسه کارگروه آرد و نان استان به ریاست استاندار مازندران و با حضور معاون اقتصادی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد. در این نشست، استاندار با تأکید بر اهمیت کیفیت نان به عنوان قوت غالب مردم، خواستار نظارت مستمر بر قیمت و کیفیت نان شد و گفت: نان باکیفیت، حق مردم است و باید با نظارت دقیق، این حق را تضمین کنیم. ‎

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، وی با اشاره به ضرورت ارتقاء ساختار نانوایی‌ها، از خبازان خواست تا با ایجاد مراکز و مجتمع‌های نانوایی، خدمات خود را به شکل منسجم‌تر و حرفه‌ای‌تری ارائه دهند. استاندار همچنین بر دوگانه‌سوز شدن نانوایی‌ها تأکید کرد و از اعطای تسهیلات ویژه برای تسهیل این فرآیند خبر داد.

در ادامه، استاندار با اشاره به مطالبات صنف خبازان، اظهار داشت: نسبت به دغدغه‌های این صنف حساس هستم و با جدیت پیگیری خواهم کرد تا مشکلات آنان مرتفع شود.

وی در راستای حمایت از کارخانه‌داران آرد استان، اعلام کرد: خرید آرد از استان‌های دیگر ممنوع شده تا تولیدکنندگان استان مورد حمایت قرار گیرند و چرخه تولید استان تقویت شود.

استاندار همچنین از فرمانداران خواست تا جلسات کارگروه آرد و نان شهرستان‌ها را به‌صورت مستمر برگزار کرده و وضعیت نان را به‌صورت میدانی بررسی کنند.

در بخش پایانی جلسه، استاندار با اشاره به اهمیت سلامت نان، دستور تشکیل کارگروهی با حضور دانشگاه‌ها را صادر کرد تا میزان سبوس مناسب در تولید نان تعیین شود و کیفیت نان در شرایط مطلوب‌تری قرار گیرد.

 این جلسه در راستای ارتقاء کیفیت نان، حمایت از تولید داخلی و پاسخ‌گویی به مطالبات صنفی برگزار شد و تصمیمات اتخاذ شده، گامی مهم در مسیر بهبود وضعیت نان در استان خواهد بود.

انتهای پیام