شناسهٔ خبر: 75228643 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

رولزرویس کالینان با تیونینگ منصوری: نسخه "LINEA D’ARABO" با قدرت ۷۲۰ اسب بخار (+عکس)

شرکت تیونینگ منصوری از یک نسخه «تک‌ساخت» و فوق لوکس بر پایه رولزرویس کالینان با نام LINEA D’ARABO رونمایی کرد. این مدل سفارشی علاوه بر طراحی منحصربه‌فرد با فیبر کربن و خط عربی، با افزایش قدرت موتور به ۷۲۰ اسب بخار و گشتاور ۱۰۵۰ نیوتن‌متر، شتاب صفر تا صد خود را به ۴.۸ ثانیه رسانده است.

صاحب‌خبر -

عصر ایران - شرکت تیونینگ منصوری از یک نسخه منحصربه‌فرد با نام LINEA D’ARABO رونمایی کرد که بر اساس خودروی رولزرویس کالینان طراحی شده است. رینگ‌های جدید و اختصاصی این شرکت از نوع FD.30 در اندازه ۲۴ اینچ برای این مدل نصب شده است.

رولزرویس کولینان با تیونینگ منصوری

فضای داخلی این خودرو کاملاً با چرم پوشانده شده و تزئینات کرومی فراوانی در آن به کار رفته است. منصوری همچنین قدرت موتور کالینان را از ۶۰۰ اسب بخار به ۷۲۰ اسب بخار و گشتاور آن را از ۹۰۰ نیوتن‌متر به ۱۰۵۰ نیوتن‌متر افزایش داده است.

این افزایش قدرت باعث شده تا شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت این شاسی‌بلند لوکس به تنها ۴.۸ ثانیه کاهش یابد. با این حال، حداکثر سرعت آن همچنان به صورت الکترونیکی در ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر