شناسهٔ خبر: 75196364 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

ملی پوش دوومیدانی در گفت وگو با آنا:

مسابقات آتی قابل پیش بینی نیستند/ تمریناتم را با مربی خود ادامه می دهم

ملی پوش دوومیدانی گفت: مربیان جذب شده خارجی برای رشته پرش با نیزه نیستند و فعلا تمرینات خود را با مربی خود ادامه می دهم.

صاحب‌خبر -

مهسا میرزاطبیبی در گفت وگو با خبرنگار ورشی خبرگزاری آنا، در خصوص شرایط تمرینی تیم ملی دوومیدانی و مسابقات پیش رو اظهار داشت: شرایط تمرینات و اردو خوب است. بعد از مدتی مجدداً به اردو دعوت شده‌ام و تمرینات را به‌صورت کاملاً منظم پیگیری می‌کنم. پیشبینی کردن در مسابقات کمی دشوار است، به هر حال ممکن است اتفاقات زیادی بیفتد. همیشه سعی کرده‌ام تمام تلاشم را بکنم و بهترین نتیجه‌ای که می‌توانم را کسب کنم.

دانشگاه آزاد همیشه تلاش کرده تا در بخش بانوان تیم داری کند

وی در پاسخ به این سوال که سطح لیگ را چگونه ارزیابی می کند گفت: مسابقات لیگ امسال برگزار شد و من از تیم دانشگاه آزاد شرکت کردم. فکر می‌کنم سال ششم یا هفتمی بود که از تیم دانشگاه آزاد در مسابقات لیگ حضور داشتم. این تیم همیشه زحمت کشیده، تلاش کرده و در بخش بانوان تیم‌داری کرده است. امسال هم توانستم با تیم دانشگاه آزاد سه مقام اولی کسب کنم. تیم‌مان هم در مجموع با اختلاف امتیاز زیاد اول شد و جام قهرمانی را گرفتیم. سطح مسابقات هم خوب بود. یک‌سری از ورزشکاران تیم دانشگاه آزاد را داشتیم و یک‌سری دیگر از ورزشکارانمان هم از تیم‌های چادرملو اردکان و ستاره البرز بودند.

مربیان جذب شده خارجی برای رشته پرش با نیزه نیستند

وی درباره مربیان خارجی تیم که به تازگی به تیم ملی ملحق شده اند تصریح کرد: این مربیان، مربیان رشته پرش با نیزه نیستند و من از سال ۲۰۱۵ با مربی خود کار می‌کنم و تمریناتم را با او ادامه می‌دهم. در رشته پرش با نیزه بانوان، من تک ملی پوش هستم و تلاش خود را برای کسب نتیجه خوب انجام می دهم.

 

انتهای پیام/