شناسهٔ خبر: 75181547 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس پلیس راهور استان اصفهان مطرح کرد

رتبه نخست استان اصفهان در کاهش تصادفات نوروز ۱۴۰۴

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: در ایام نوروز ۱۴۰۴ ، استان اصفهان رتبه نخست کشور با ۱۱ نفر کاهش جان باختگان را داشته است، همچنین در شش ماهه نخست سال جاری کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات را داشتیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سرهنگ علی‌اصغر زارع امروز _یکشنبه سیزدهم مهر_ در همایش تجلیل از نمونه‌های ترافیک اظهار کرد: امروز در کنار شما هستیم تا ضمن پاسداشت تلاش‌های ارزشمند شهروندان قانون‌مدار، رانندگان مسئولیت‌پذیر و همکاران پرتلاش مروری بر اقدامات صورت گرفته در بهبود جریان ترافیک، کاهش تصادفات و ارتقای فرهنگ ترافیک در استان اصفهان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه استان اصفهان با گستره وسیع جغرافیایی، محورهای مواصلاتی متعدد و حجم بالای تردد از نقاط حساس کشور در حوزه ترافیک است، افزود: از این‌رو پلیس راهور با تمام توان و برنامه‌ریزی‌های دقیق، اقدامات عملیاتی را در دستور کار خود قرار داده است تا ضمن نجات جان شهروندان آرامش را در معابر شهری برقرار کند.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با بیان اینکه سال گذشته مجموعه اقدامات موثر و هدفمند انجام شد، ادامه داد: کاهش تصادفات منجر به فوت و جرح در محورهای شهری که با طرح‌های ویژه نظارتی، افزایش گشت‌های محسوس و نامحسوس، اصلاح نقاط پرتصادف با همکاری شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌ها موفق به کاهش تصادفات شدیم.

زارع با بیان اینکه سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ آمار تصادفات در استان اصفهان کاهش داشت، ادامه داد: در نوروز سال ۱۴۰۴ استان اصفهان رتبه اول کشور با ۱۱ نفر کاهش کشته را داشته، همچنین در شش ماهه اول سال جاری کاهش کشته داشتیم، در آمار مجروحین کاهش داشتیم، اما تعداد جان‌باختگان زیاد است، طی شش ماهه نخست سال جاری ۱۷۴ نفر از هم‌استانی‌ها در حوزه درون‌شهر از دست دادیم و حدود ۱۳ هزار نفر مجروح داشتیم که آمار خوبی نیست.

وی تصریح کرد: افزایش پوشش نظارتی هوشمند از طریق توسعه سامانه‌های ثبت تخلف، نصب دوربین‌های کنترل سرعت و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای کاهش لحظه‌ای وضعیت ترافیک، تجهیز تقاطع‌های به برق اضطراری و پایدارسازی برق موجب شد که شهر اصفهان تنها شهری باشد که کمترین مشکل را داشته باشد.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای گروه‌های هدف شامل رانندگان حمل‌ونقل عمومی، موتورسواران، دانش‌آموزان، دانشجویان و عموم شهروندان با محوریت ارتقای فرهنگ رانندگی، رعایت حقوق عابر پیاده و آشنایی با قوانین راهنمایی و رانندگی، شناسایی و معرفی شهروندان و ناوگان حمل‌ونقل عمومی نمونه که رعایت قوانین، احترام به حقوق دیگران و رفتار مسئولانه الگویی برای جامعه بودند.

زارع افزود: همکاری نزدیک با شهردار ی‌ها، سازمان‌های حمل‌ونقل و نهادهای اجرایی برای اصلاح هندسی معابر، بهبود تابلوها و معابر، روان‌سازی ترافیک در ساعات اوج و اجرای طرح‌های مشترک ایمنی، راه‌انداری و بهره‌برداری از سامانه‌های ارتباط مردمی و پاسخگویی سریع به سوالات شهروندان، تجلیل از فرهنگ‌سازان ترافیکی شامل معلمان، فعالان اجتماعی و نهادهای مردمی که با تولید محتوا، آمورش و اطلاع‌رسانی نقش مهمی را در ارتقای فرهنگ ترافیک ایفا کردند، از جمله سایر اقدامات است.