شناسهٔ خبر: 75171074 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

مصرف عسل در دوران بارداری باعث سقط جنین می‌شود؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به برخی باورهای نادرست مبنی بر اینکه مصرف عسل در دوران بارداری موجب سقط جنین می‌شود، پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ برخی باورهای نادرست در جامعه، مصرف عسل در دوران بارداری را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد می‌دانند؛ در حالی که تحقیقات علمی نشان می‌دهد مصرف عسل در مقادیر محدود و توصیه‌شده توسط متخصص تغذیه، نه تنها خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

۶ ماده غذایی که نباید با عسل ترکیب کنید

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با این حال باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و در نتیجه زمینه ابتلا به بیماری‌های مزمن را فراهم سازد.

بنابراین تأکید می‌شود مادران باردار در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت کرده و از مصرف بی‌رویه آن‌ها پرهیز کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: