شناسهٔ خبر: 75158804 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

از زمان آغاز پویش «نه به تصادف» ۴۸ هزار دانش‌آموز البرزی سفیر ایمنی شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه ترافیک گفت: از زمان آغاز پویش نه به تصادف در اسفند ۱۴۰۳، تاکنون بیش از ۴۸ هزار دانش‌آموز توسط کارشناسان بهداشت مدارس تحت آموزش‌های پیشگیری از حوادث ترافیکی قرار گرفته‌اند.

صاحب‌خبر -

از زمان آغاز پویش نه به تصادف ۴۸ هزار دانش‌آموز البرزی سفیر ایمنی شدند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایمنی ترافیک در جامعه آموزش دانش‌آموزان را یکی از مؤثرترین راهکار‌ها برای کاهش سوانح رانندگی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از حوادث ترافیکی منجر به آسیب‌های جبران‌ناپذیر جسمی، روانی و اجتماعی می‌شود، افزود: ایجاد نگرش درست و رفتار ایمن در کودکان و نوجوانان نه‌تنها سلامت آینده آنان را تضمین می‌کند، بلکه می‌تواند موجب اصلاح الگوی رانندگی در خانواده‌ها شود.

صیادی با اشاره به نقش آموزش همگانی در ارتقای ایمنی ترافیک گفت: دانش‌آموزان با فراگیری اصول ایمنی و انتقال آن به والدین به سفیران فرهنگ رانندگی ایمن در جامعه تبدیل می‌شوند، این امر در کاهش آمار مصدومیت‌ها و هزینه‌های نظام سلامت تأثیر قابل‌توجهی دارد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه داد: از زمان آغاز پویش نه به تصادف که هم‌زمان با سراسر کشور از اسفند ۱۴۰۳ در استان البرز آغاز شد، تاکنون بیش از ۴۸ هزار دانش‌آموز توسط کارشناسان بهداشت مدارس تحت آموزش‌های پیشگیری از حوادث ترافیکی قرار گرفته‌اند.

وی با قدردانی از همکاری آموزش‌وپرورش استان و کارشناسان حوزه بهداشت، بر تداوم این پویش و گسترش آموزش‌های کاربردی تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در آموزش کودکان، زمینه‌ساز جامعه‌ای ایمن‌تر و سالم‌تر در آینده خواهد بود.