به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از قزوین؛ روز شنبه در مراسمی با حضور حسین افشین معاون علمی فناوری رییس جمهور و نوذری استاندار قزوین از ۱۱ محصول دانش بنیان در دانشگاه بین المللی امام خمینی رونمایی کرد.
ربات معامله گر سپنتا، حوزه فعالیتها توسعه رباتهای معامله گر پیشرفته با کاربرد مدیریت و بهینه سازی تریدینگ فلور، تحلیل فاندامنتال و الگوریتمی بازارهای مالی، طراحی سیستم های هوش مصنوعی در کنترل ریسک توسط واحد فناور سپنتا امیدالبرز با مشارکت ۱۲ نفر ساخته شده است.
محصول رسیل، کاربرد محصول پرکننده کانال ریشه دندان از دیگر محصولات رونمایی شده است.
این ماده بر پایه رزین بوده و پرکاربردترین نوع سیلرپرکننده در درمانهای مربوط به قسمت ریشه دندان می باشد.
این ماده یکی از پرمصرف ترین مواد مورد استفاده در مراکز درمان دندانپزشکی است که توسط شش نفر از واحد فناور بهینه دندان پارس طراحی و تولید شده است.
برای تولید این محصول تاکنون بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است.
واحد فناور رایافراور فرتاک هم محصول خود را رونمایی کردند.
نام محصول نانوکلویید خاص معدنی با قابلیت جذب آب و قابلیت آهسته رهش است که حوزه های فعالیت توان شامل جذب و نگهداری آب تا ۵۰ برابر وزن خود، امکان استفاده بعنوان ماده اولیه صنایع شوینده، دوستدار محیط زیست به دلیل منشا معدنی، کاربرد کشاورزی و استفاده بعنوان کود با قابلیت آهسته رهش طبیعی بدون افزودنی شیمیایی، قابلیت تزر یق مواد مغذی یونیزه به خاک است که نانو حامل دارویی با پایداری مناسب و قیمت تمام شده کمتر نسبت به کودهای آهسته رهش تجاری است.
شرکت فاخر زیست خلاق، طراحی و ساخت محصول کنسرسیوم میکروبی بیوهارمونی را انجام داده که باعث می شود فاضلاب صنعتی تجزیه شده و بازچرخانی تسهیل شود.
این محصول توسط تیم سه نفره با ۷۰۰ میلیون تومان هزینه ساخته و تولید شده است.
همچنین شرکت هیراد تجارت نیکان سهامی خاص، محصول افت کش بیولوژی با تکنولوژی ژیمناستیک نانو، را تولید کرده است.
شرکت رایاتجارت الکترونیک تیدا با محصول عملگرا الکترومغناطیسی چرخشی با زاویه محدود ۴۵ درجه، توانایی سفارشی سازی انواع موتورهای bldc مبتنی بر آهنربا و زیرمجموعه های ان، طراحی و ساخت انواع درایور و تستر مربوطه ، ساخت و طراحی قطعات مکانیکی با دقت بالای و کلاس تلرانسی مدنظر و انجام آزمونهای کنترلی پیشرفته پیش از تحویل دهی و مهندسی معکوس و نمونه سازی را دارد.
پتوی سیمانی یا پارچه بتنی از شرکت کامپوزیت مکرر از شرکن مواد مهندسی مکرر محصول رزین اکریلیک پایه آبرا تولید کرده است.
محصول پد حرارتی شرکت گروه مهندسی پزشکی بارمان با همکاری ۱۰ نفر از دیگر محصولات لات رونمایی شده است.
ترنسمیتر اختلاف فشار محصول شرت ابزار دقیق پردیس هم رونمایی شد.
این ابزار اختلاف فشار میان دو نقطه را اندازه گیری می کند و آن را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند.
کاربرد آن اندازه گیری نرخ جریان، کنترل سطح مخازن، تشخیص گرفتگی فیلارها، مانیتورینگ سیستم های تهویه و جریان هواست.
انتهای پیام