شناسهٔ خبر: 74844490 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار کرمانشاه: کتاب و کتابخوانی نباید قربانی فضای مجازی شود

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با هشدار درباره تاثیر فضای مجازی بر کمرنگ شدن جایگاه کتاب، گفت: کتاب و کتابخوانی نباید قربانی گسترش فضای مجازی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی عصر یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان اظهار داشت: توجه به جایگاه کتابخانه‌های عمومی به معنای احترام به مردم و اهالی فرهنگ و هنر است و تبلیغ مناسب کتابخوانی می‌تواند به حل بخشی از مشکلات جامعه بینجامد.

وی با بیان اینکه وضعیت آموزشی جامعه به سمت استفاده گسترده از فضای مجازی پیش رفته، هشدار داد: هیچ چیزی نباید جای کتاب را بگیرد و نباید اجازه دهیم کتاب و کتابخوانی کمرنگ شود.

حبیبی با اشاره به تکلیف قانونی شهرداری‌ها، خاطرنشان کرد: پرداخت سهم نیم درصدی به کتابخانه‌های عمومی از سوی شهرداری‌ها یک قانونی است که باید به طور کامل عمل شود.

استاندار در ادامه با اشاره به پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه، تکمیل این پروژه را یک نگاه فرهنگی خواند و گفت: تکمیل کتابخانه مرکزی استان از اولویت‌های اجرایی استانداری است.

حبیبی در بخش دیگری از سخنانش از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی کتابخانه سیار روستایی خبر داد و بیان داشت: راه‌اندازی واحدهای سیار کتابرسانی به روستاها، توزیع عادلانه فرصت‌های فرهنگی است که از ظرفیت اعتبارات دهیاری‌ها برای محقق شدن آن استفاده خواهیم کرد.

رییس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان در پایان بر ضرورت برگزاری منظم جلسات این انجمن در سراسر استان تأکید کرد و از فرمانداران خواست تا از مسئله کتاب و کتابخوانی حمایت کنند.

وی افزود: حمایت از رویدادهای فرهنگی از اولویت‌های من است و نمایشگاه کتاب به عنوان یک رویداد اثرگذار فرهنگی در این زمینه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، ۸۲ باب کتابخانه ، ۲۵ کتابخانه مشارکتی و سه کتابخانه سیار فعال است.