شناسهٔ خبر: 74655786 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

هکر‌های «سلت تایفون» ترافیک اینترنت جهانی را هدف گرفتند

برنا - گروه علمی و فناوری: گروه هکری «سلت تایفون» که تحت حمایت دولت چین است، شبکه‌های مخابراتی، دولتی و زیرساخت‌های حیاتی اینترنت در سراسر جهان را هدف قرار داد. برنا - گروه علمی و فناوری: گروه هکری «سلت تایفون» که تحت حمایت دولت چین است، شبکه‌های مخابراتی، دولتی و زیرساخت‌های حیاتی اینترنت در سراسر جهان را هدف قرار داد.

صاحب‌خبر -

نهاد‌های اطلاعاتی بین‌المللی نسبت به کمپین سایبری «سلت تایفون» هشدار فوری صادر کردند، این گروه هکری که گفته می‌شود تحت حمایت دولت چین فعالیت می‌کند و زیرساخت‌های حیاتی اینترنت در سراسر جهان را هدف قرار داده است.

به گزارش ایندیپندنت، آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا (CISA) در بیانیه‌ای مشترک با دیگر سازمان‌ها، تهدید ناشی از این گروه را یک خطر ملی در حوزه دفاعی معرفی کرد. کارشناسان می‌گویند «سلت تایفون» به شبکه‌های حساس مخابراتی نفوذ کرده و از آن برای اهداف جاسوسی سایبری و ایجاد اختلال در ترافیک جهانی اینترنت استفاده می‌کند. همچنین احتمال دارد پیمانکاران دفاعی در معرض خطر باشند.

در این هشدار آمده است که عاملان تهدید سایبری شبکه‌های دولتی، مخابراتی، حمل و نقل، اقامتی و زیرساخت‌های نظامی کشور‌های مختلف را هدف قرار داده‌اند و سازمان‌ها باید به صورت جدی فعالیت‌های مخرب را رصد کنند.

مرکز امنیت سایبری ملی انگلیس، سرویس اطلاعات فدرال آلمان و دفتر ملی سایبری ژاپن نیز در صدور این هشدار همکاری کرده‌اند. گروه هکری «سلت تایفون» از سال ۲۰۱۹ فعال بوده و تاکنون حدود ۲۰۰ شرکت در ۸۰ کشور را هدف حملات خود قرار داده است. از جمله حملات قابل توجه این گروه، کمپین علیه شرکت‌های مخابراتی آمریکا در سال ۲۰۲۴ است. اف‌بی‌آی در آوریل ۲۰۲۵ جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای ارائه هرگونه اطلاعات مرتبط با اعضای این گروه اعلام کرده است.

انتهای پیام/