شناسهٔ خبر: 74552951 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

فیلم/ سکانسی تکرار نشدنی از شبهای برره/ وقتی دوبرره با معاون هیتلر آلمانی حرف میزنه

ویدئویی جذاب و خنده‌دار از سریال محبوب شب‌های برره با بازی درخشان محمدرضا هدایتی و هادی کاظمی، در سکانسی به‌یادماندنی که دوبرره با معاون هیتلر به گفت‌وگو می‌پردازند، شما را به دنیای طنز ناب مهران مدیری دعوت می‌کند!

صاحب‌خبر -

یک نمایش منحصر به فرد از شب‌های برره

مجموعه تلویزیونی * شبهای برره *، به نویسندگی *پیمان قاسم‌خانی* و کارگردانی *مهران مدیری*، یکی از آثار شاخص طنز تاریخ تلویزیون ایران محسوب می‌شود. این اثر تلویزیونی جذاب، با تهیه‌کنندگی *مجید آقاگلیان* و *حمید آقاگلیان*، در سال 1384 از شبکه سه سیما روی آنتن رفت.

روایتی سیاسی و طنز همراه با بازیگری‌های هنرمندانه

این مجموعه در بازه زمانی *2 مهر* تا *18 بهمن 1384*، شب‌ها ساعت 20 پخش می‌شد و در انتهای دوران پخش به ساعت 22 تغییر یافت. *شب‌های برره* با سکانس‌های خلاقانه و دیالوگ‌های قوی، مخاطبان مختلفی را از اقشار گوناگون جذب کرد و به یکی از ماندگارترین آثار طنز تلویزیون تبدیل شد.

مواجهه دوبرره با معاون هیتلر

یکی از بخش‌های جالب و خلاقانه این مجموعه، لحظه‌ای است که دوبرره در مکالمه‌ای طنزآمیز با معاون هیتلر به تصویر کشیده می‌شوند. این سکانس، که بسیاری از مخاطبان آن را فراموش‌نشدنی می‌دانند، تلفیقی از طنز، تاریخ و خلاقیت نویسندگی است.

تماشای این لحظه‌ها برای مخاطبان همچنان سرگرم‌کننده است و باعث شده تا این بخش از سریال، در فضای رسانه‌ای جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.

منبع: ساعدنیوز

برچسب‌ها: