شناسهٔ خبر: 74439089 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به شروع آموزش از سن پایین‌تر گفت: در این حالت دانش‌آموز همان ۱۲ سال درس می‌خواند اما ۱۷ سالگی فارغ‌التحصیل می‌شود و زودتر وارد بازار کار می‌شود و این بهره‌وری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا منادی در سی و هشتمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با تأکید بر توجه به بهره‌وری در آموزش‌وپرورش، گفت: از جمله مصادیق بهره‌وری، آموزش مهارت به دانش‌آموزان است و باید ۵۰ درصد آموزش و پرورش متوسطه به سمت مهارت حرکت کند و در کنار آن نیز هر دانش‌آموز، یک مهارت بیاموزد.

وی با اشاره به شروع آموزش از سن پایین‌تر گفت: در این حالت دانش‌آموز همان ۱۲ سال درس می‌خواند اما ۱۷ سالگی فارغ‌التحصیل می‌شود و زودتر وارد بازار کار می‌شود و این بهره‌وری است.

منادی با اشاره به مشکلات شبکه شاد، ادامه داد: ۴۰۰ سرور برای شبکه شاد نیاز داریم چرا که اگر یک اتفاق در کشور بیفتند، دستمایه و سرمایه است.

وی با بیان اینکه  در زمان اتفاقات، ۱۷ میلیون دانش‌آموز، یک میلیون معلم با ۱۰۸ هزار مدرسه وارد شاد می‌شوند اما با کمبود سرور نمی‌تواند کار کند گفت: یکی از مصادیق بهره‌وری که تأکید دارم، معیشت معلم است. مهم‌ترین درمان کیفیت آموزش پرورش ایران، توجه ویژه به معلمان است یعنی هر چقدر برای معلم هزینه کنیم، هزینه نیست، سرمایه‌گذاری است.

وی با بیان اینکه باید معلم را ویژه ببینیم‌ اگر معلم در جامعه عزیز باشد، مملکت شکوفا می شود، درباره وضعیت نیروهای سرایدار و خدمتگزار گفت: برای افزایش حقوق نیروهای سرایدار و خدمتگزار در مجلس خیلی تلاش کردیم و افزایش خوبی را شاهد بودیم چرا که بابای مدرسه جزو زنجیره تأمین آموزش است.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها: