شناسهٔ خبر: 74326735 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

امام جمعه شیراز تاکید کرد

لزوم برگزاری نشست تخصصی برای بررسی جنبه‌های نرم‌افزاری فعالیت‌های مسجد

نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام جمعه شیراز هفته جهانی مسجد را فرصتی ارزشمند برای ارتقای نقش‌آفرینی این نهاد مردمی دانست و گفت: در این ایام باید فعالیت‌های مستمر مساجد تقویت و برای برنامه‌های سال آینده نیز برنامه‌ریزی شود.

صاحب‌خبر -

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز دوشنبه۲۰ مردادماه در نشست هماهنگی برنامه‌های ویژه بزرگداشت روز جهانی مسجد که با حضور دستگاه‌های متولی در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: ۹ برنامه محوری برای این هفته پیش‌بینی شده که تحقق آنها نیازمند همکاری و تلاش مشترک است.

وی با بیان اینکه مسجد نهادی اجتماعی ـ دینی و خودجوش است که به دست پیامبر اسلام(ص) پایه‌گذاری شد، افزود: خدمات مسجد برخاسته از دل جامعه است و برخلاف ساختارهای اداری، از جوشش مردمی بهره می‌برد.

امام جمعه شیراز با اشاره به اجرای طرح مثل ماهی در برنامه‌های تابستانه برخی مساجد، گفت: این طرح که برگرفته از حدیث مؤمن در مسجد مثل ماهی در آب است، بوده، می‌تواند در طول سال در مساجد متعددی برگزار شود.

آیت‌الله دژکام همچنین بر لزوم برگزاری نشست تخصصی برای بررسی جنبه‌های نرم‌افزاری فعالیت‌های مسجد و آسیب‌شناسی وضعیت موجود توسط مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تأکید کرد.

در این نشست، مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس، از آغاز برنامه‌های بزرگداشت هفته جهانی مسجد از ۳۰ مردادماه خبر داد و گفت: این برنامه‌ها به مدت یک هفته با محوریت نماینده ولی‌فقیه در استان و ائمه جمعه شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین امیدی با اشاره به شعار محوری مسجد، محور وحدت و سنگر مقاومت افزود: نشست‌های تخصصی، مراسم بزرگداشت و نمایشگاه مسجد طراز از جمله برنامه‌هایی است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان برپا خواهد شد.

انتهای پیام