شناسهٔ خبر: 74294010 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

ببینید؛ بلایی که نجویدن غذا بر سر بدن می آورد

نجویدن کامل غذا می‌تواند منجر به مشکلات گوارشی، جذب نامناسب مواد مغذی، افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و کبد چرب، و حتی تأثیر منفی بر خلق و خو و عملکرد شناختی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین،‌جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده می‌شود. به اعتقاد متخصصان تغذیه، علاقه عمومی به بافت‌های نرم ممکن است تاثیری پنهان بر سلامت بدن بگذارد، این غذاها سرشار از قند یا چربی‌اند.