به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار؛ با حضور جانشین مدیرکل و معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهریار، روسای جدید و قدیم، همکاران اداره، برخی روسای ادارات و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه شهرستان شهریار از خدمات مهدی بابایی تقدیر و فرشید ستایش به عنوان سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار معرفی شد.
علی پناه جانشین مدیرکل و معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در آیین تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار یادآور شد: شهرستان شهریار به لحاظ وجود ظرفیت های فرهنگی و هنری شهرستان غنی و ثروتمندی است.
سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار نیز در این مراسم ضمن تشکر از اعتماد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، فرماندار و ائمه جمعه شهرستان شهریار برای واگذاری این مسئولیت خطیر، گفت: برای پیشبرد اهداف فرهنگی به کمک هنرمندان و فرهنگ دوستان و مدیران شهرستان نیازمندیم.
رحیمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار هم در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار اظهار داشت: ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار در شأن یک اداره فرهنگی نیست.
گفتنی است که عبدالرضا علی پناه در حاشیه این سفر ضمن گفت وگوی صمیمی با کارکنان اداره از مجتمع فرهنگی هنری فردوسی، سالن نمایش و نگارخانه افرا واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهریار بازدید کرد.