شناسهٔ خبر: 74096086 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

بار دیگر فیلمی از عامریان فیلم

«خانم والده»: یک کمدی با عطاران و جمشیدی‌فر در راه است

کمدی دیگری از عامریان فیلم در راه اکران قرار دارد و این در حالی است که فیلم مرد عینکی محصول دیگر این دفتر روی پرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، تصویربرداری «خانم والده» ساخته سهیل موفق اسفند سال گذشته شروع شد و این فیلم حالا آماده نمایش است.

سهیل موفق پیش از این فیلم کمدی «کفایت مذاکرات» را با بازی محسن کیایی، مهران غفوریان و رویا میرعلمی برای همین دفتر عامریان فیلم و با تهیه کنندگی ابراهیم عامریان کارگردانی کرده بود که اولین تجربه ساخت کمدی او بود. فیلم قبلی او با نام «نوروز» با بازی علی نصیریان یک فانتزی در باره نوروز بو و به ریشه های آن می پرداخت.

در خانم والده یک بار دیگر رضا عطاران و عباس جمشیدی فر در کنار هم قرار گرفته اند که فیلم «صددام» و سریال «اجل معلق» باز به تهیه‌کنندگی ابراهیم عامریان با بازی آنها در حال پخش است و قبل‌تر هم در فیلم «قیف» هم در کنار هم بودند. این بار هم با توجه به تجربه های قبلی و موفقیت آمیز بودن حضور آنها در کنار هم سازندگانش امید دارند فیلم فروش خوبی داشته باشد. خانم والده که غلامرضا نیکخواه و شبنم قربانی هم در آن حضور دارند، داستان دو برادر است که بدهکار شده‌اند و در این بین ارثی به آن‌ها می‌رسد که می‌خواهند با آن ارث قرض‌های خود را تسویه کنند. اما کارشان آسان نخواهد بود و موقعیت‌ های خنده‌ دار و چالش‌ های غیرمنتظره‌ ای برای این دو برادر پیش می آید.