شناسهٔ خبر: 73973273 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

ارائه بیش از ۴.۸ میلیون خدمات سلامت به مردم هرمزگان در سه ماه نخست امسال

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با اشاره به گستره خدمات سلامت در استان اعلام کرد: در سه‌ماهه نخست امسال بیش از چهار میلیون و ۸۷۳ هزار خدمت بهداشتی و مراقبتی به نزدیک ۸۸۸ هزار نفر در خانه‌های بهداشت، مراکز سلامت و پایگاه‌های بهداشتی استان ارائه شده است.

صاحب‌خبر -

میرزاده در نشست خبری با اصحاب رسانه، ساختار شبکه سلامت را مشتمل بر ۱۱۱۴ واحد ارائه‌دهنده خدمت شامل ۶۴۱ خانه بهداشت، ۳۴۱ پایگاه بهداشت و ۱۳۳ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی اعلام و اظهار کرد: حدود ۴۷۰۰ نفر از نیروهای بهداشتی و درمانی شامل پزشک، دندانپزشک، ماما، کارشناس سلامت، پرستار و دیگر گروه‌های تخصصی در این مراکز فعال هستند.

وی با اشاره به تنوع خدمات ارائه شده افزود: این خدمات شامل مراقبت‌های کودکان و مادران باردار، واکسیناسیون، سلامت روان، تغذیه و دیگر مراقبت‌های پایه سلامت است.

به گفته میرزاده، طی سه ماهه نخست امسال بیش از ۲۲۷ هزار دوز واکسن نیز به جمعیت هدف تزریق شده است.

سرپرست معاونت بهداشتی با اشاره به تحت پوشش بودن بیش از ۱۱۱ هزار نفر از اتباع مجاز در سامانه سیب، خاطرنشان کرد: خدمات سلامت به این گروه طبق ضوابط و ثبت رسمی ارائه می‌شود، هر چند آمار اتباع غیرمجاز به طور کامل ثبت نمی‌شود.

میرزاده تصریح کرد: با همکاری وزارت بهداشت، طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع با هدف تسهیل دسترسی و کاهش هزینه‌های درمانی، در همه نقاط استان اجرا و تمامی خدمات اولیه سلامت بر اساس نظام ارجاع و توسط تیم سلامت ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون ۳۱۹ پزشک، ۱۱۵ واحد دندانپزشکی، ۱۹۲ ماما و صدها کارشناس سلامت، روان و تغذیه در مراکز سلامت فعال هستند و طی ماه‌های اخیر، روند جذب و تأمین نیروی انسانی شتاب بیشتری گرفته است. در حال حاضر هیچ مرکز جامع سلامت بدون پزشک نیست و تیم سلامت در همه مراکز استان تکمیل شده است.

سرپرست معاونت بهداشتی در پایان تاکید کرد: سامانه ارجاع و نوبت‌دهی تخصصی به گونه‌ای طراحی شده که شهروندان بتوانند خدمات تخصصی را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنند. از هم‌استانی‌ها می‌خواهیم برای بهره‌مندی مناسب از خدمات، ابتدا به پزشک خانواده یا مرکز جامع سلامت مراجعه نمایند تا فرآیند ارجاع و دریافت خدمت تخصصی به‌درستی طی شود.

انتهای پیام