شناسهٔ خبر: 73935524 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

والی هرات با هدف سفر به مشهد، وارد ایران شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم

والی هرات در سفری رسمی، از مرز دوغارون وارد ایران شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، «نوراحمد اسلام‌جار»، والی هرات، با استقبال رسمی امیرالله شمقدری معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی، حسین جمشیدی فرماندار تایباد و شماری دیگر از مقامات استانی، از مرز دوغارون وارد ایران شد.

والی هرات بعد از استقبال و ورود به مرز دوغارون، از سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی این منطقه بازدید کرد.

او سپس راهی اردوگاه ساماندهی اتباع افغانستانی در «سفیدسنگ» فریمان شد.

نشست خبری با استاندار خراسان رضوی، بازدید از یک بیمارستان، پارک علم و فناوری، موزه قرآن و کتابخانه آستان قدس رضوی و کنسولگری افغانستان در مشهد، از دیگر برنامه‌های سفر اسلام‌جار به مشهد است.

والی هرات افغانستان در سفر سه‌روزه خود به مشهد، چند سند همکاری را امضا خواهد کرد و از چند واحد تولیدی نیز بازدید می‌کند.

<div id="video-display-embed-code_2375980" ><script defer type="text/JavaScript" src="https://shahraranews.ir/fa/news/play/embed/345871/2375980?width=640&height=360"></script></div>

والی هرات:هیچ مشکلی در روابط ایران و افغانستان نیست

نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات امروز ۲۸ تیرماه در مرز دوغارون و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز شماری از هموطنان ما که در ایران بودند به کشور خود برمی‌گردند و ما برای رصد روند بازگشت اتباع کشورمان، به مرز دوغارون آمده‌ایم.

وی با بیان اینکه هدف دیگر این سفر، شرکت در اجلاس اقتصادی میان هرات و خراسان رضوی است، افزود: هیچ مشکلی در روابط میان افغانستان و ایران نیست و دو دولت تعامل خوبی با هم دارند.