به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل، ظهر امروز _چهارشنبه بیست و پنجم تیرماه_ طی مراسمی با حضور معاون وزیر میراثفرهنگی، جلیل جباری به عنوان مدیرکل جدید میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل معرفی و از زحمات حسن محمدی ادیب مدیرکل سابق تقدیر شد.
بهروز ندائی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: اردبیل ظرفیتهای متعددی در حوزه سهگانه مأموریتی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دارد و این ظرفیتها نیازمند اقدامات اساسی هستند که برای آنها برنامهریزی شده و حمایت لازم اتفاق میافتد.
وی افزود: سیاست وزارت میراثفرهنگی استفاده از نیروهای داخلی این وزارتخانه در پستهای مدیریتی است و مدیرکل جدید استان اردبیل در این راستا انتخاب شده است.
ندائی ادامه داد: در چند محور مأموریتهای مهمی برعهده مدیرکل جدید استان است که در راستای تحقق آنها تعامل با مسئولان استانی و نمایندگان استان در مجلس و بها دادن به نیروهای استان انتظار میرود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: سیاست وزارت میراثفرهنگی مبنی بر برنامه محور بودن است و بر همین اساس طی هفت ماه گذشته برنامه پنج ساله تدوین شده و هر فعالیتی منطبق با این برنامه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح ساختار اداری یکی دیگر از اهداف ما از شروع دولت چهاردهم است که در این مورد مرکز سرمایهگذاری و امور بینالملل در وزارتخانه ایجاد شده و پست سازمانی وزارت با اخذ مجوزهای لازم به دو برابر افزایش پیدا کرد.
ندائی با اشاره به تبدیل ۵ نمایندگی شهرستانهای استان اردبیل به اداره و ایجاد دو نمایندگی برای دو شهرستان جدید استان اردبیل، اظهار کرد: بر این اساس تکلیف ادارات ۱۲ شهرستان استان اردبیل مشخص شد و در مورد باز شدن مرز زمینی آذربایجان نیز مقام عالی وزارت به طور جدی پیگیر این امر در راستای رونق گردشگری استان اردبیل هستند.