شناسهٔ خبر: 73893495 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل تأمین اجتماعی استان:

ارتقای رفاه اجتماعی و صیانت از حقوق کارگران، اولویت تأمین اجتماعی هرمزگان است

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان از توسعه گسترده خدمات حضوری و غیرحضوری، حمایت از میلیون‌ها بیمه‌شده، تحول دیجیتال و اقدامات ویژه در شرایط بحران خبر داد و تصریح کرد: این سازمان، همزمان با چالش‌هایی چون ناترازی منابع، مطالبات معوق و فرار بیمه‌ای، در مسیر ارتقای رفاه اجتماعی و صیانت از حقوق کارگران استان حرکت می‌کند.

صاحب‌خبر -

عباس اکبری شامگاه سه‌شنبه ۲۴ تیر با حضور در جمع اصحاب رسانه و با تبریک روز تأمین اجتماعی به شرکای اجتماعی و خبرنگاران، از گسترش دسترسی مردم استان به خدمات این سازمان خبر داد و اظهار کرد: هم‌اکنون تأمین اجتماعی با ۱۷ شعبه بیمه‌ای و ۵ کارگزاری فعال، حضوری جدی و مستمر در تمام شهرستان‌های هرمزگان دارد.

وی تصریح کرد: این حضور تنها به شهرهای مرکزی محدود نیست و در شرق استان، شعب سازمان در میناب، رودان، جاسک و سیریک، و در غرب استان در بندر خمیر، بندرلنگه، پارسیان و بستک مشغول خدمت‌رسانی هستند.

 مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با اشاره به خدمات بیمه‌ای و حمایتی کامل در شهر حاجی‌آباد واقع در شمال هرمزگان و جزایری نظیر کیش، قشم، ابوموسی و لاوان افزود: تلاش ما این است که با توسعه شبکه شعب و کارگزاری‌ها، پوشش بیمه‌ای را به بیشترین تعداد ممکن از شهروندان برسانیم و هیچ نقطه‌ای را از خدمات خود محروم نگذاریم.

 ارائه ۸۰ درصد خدمات به صورت غیرحضوری

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با اشاره به تغییر راهبرد این سازمان از سال ۹۹ گفت: در راستای تحقق دولت الکترونیک و تسهیل خدمت‌رسانی، هم‌اکنون بخش قابل توجهی از خدمات تأمین اجتماعی به صورت غیرحضوری و اینترنتی ارائه می‌شود.

اکبری اظهار کرد: امروز ۷۰ تا ۸۰ درصد خدمات پرمراجعه سازمان، آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری در اختیار بیمه‌شدگان و کارفرمایان قرار می‌گیرد.

او با بیان اینکه بیش از یک میلیون و ۳۱ هزار نفر از جمعیت هرمزگان تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی هستند، افزود: در حال حاضر ۶۵ هزار مستمری‌بگیر و ۳۶۲ هزار بیمه‌شده اصلی از خدمات این سازمان بهره‌مند می‌شوند.

وی همچنین سهم گروه‌های مختلف تحت پوشش را تشریح کرد و گفت: ۸۷ درصد بیمه‌شدگان استان را بیمه‌های اجباری، ۱۲ درصد بیمه‌های خاص و یک درصد را بیمه‌های توافقی تشکیل می‌دهند.

رشد چشمگیر پرداخت تعهدات تأمین اجتماعی در هرمزگان

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با اشاره به افزایش قابل توجه حمایت‌های مالی این سازمان در سال گذشته عنوان کرد: مجموع پرداختی‌های تأمین اجتماعی استان در حوزه تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت، از مرز ۱۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد.

وی افزود: این مبلغ نسبت به سال پیش از آن، ۵۵ درصد افزایش داشته و بیانگر اهتمام ویژه سازمان به صیانت از حقوق بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران است.

تحول دیجیتال و شفافیت؛ گام بلند تأمین اجتماعی هرمزگان

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با اشاره به رویکرد نوآورانه این سازمان، گفت: با حذف پرونده‌های کاغذی و دیجیتالی شدن کامل اسناد، گام بلندی در ارتقای شفافیت و سرعت خدمات سازمان برداشته‌ایم.

اکبری افزود: تاکنون بیش از ۵ میلیون برگ پرونده بیمه‌ای، مستمری و کارفرمایی اسکن و شناسه‌گذاری شده است و تمام اطلاعات مربوط به بیمه‌شدگان در قالب پرونده الکترونیکی ذخیره می‌شود.

او همچنین با اشاره به نقش مهم اپلیکیشن «تأمین من» اظهار کرد: تمامی بیمه‌شدگان می‌توانند در هر زمان، سوابق، عنوان شغلی و حقوق ماهانه خود را از طریق این اپلیکیشن مشاهده و در صورت وجود مغایرت، اعتراض خود را به صورت آنلاین ثبت و پیگیری کنند.

وی این اقدام را گامی مؤثر در راستای شفافیت، صیانت از حقوق بیمه‌شدگان و ارتقای رضایتمندی مردم دانست.

حمایت سریع تأمین اجتماعی هرمزگان از آسیب‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با اشاره به حوادث تلخ سال جاری اظهار کرد: تأمین اجتماعی بلافاصله پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، حمایت از آسیب‌دیدگان را در اولویت قرار داد و از همان ساعات ابتدایی، تیم درمانی به محل اعزام و مستمری بازماندگان برقرار شد.

اکبری افزود: برای آرامش خاطر خانواده‌ها و کارگران آسیب‌دیده، پرداخت مقرری بیمه بیکاری و کمک‌هزینه مراسم ترحیم نیز در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شده است.

وی همچنین به پرداخت زودهنگام مستمری بازنشستگان در پی حمله رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: با وجود محدودیت‌های منابع، تلاش کردیم مستمری‌ها پیش از موعد به حساب بازنشستگان واریز شود تا نگرانی معیشتی این عزیزان به حداقل برسد.

ناترازی منابع و مطالبات معوق، چالش جدی تأمین اجتماعی هرمزگان

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با اشاره به پیچیدگی‌های مالی این سازمان گفت: ناترازی منابع یکی از اساسی‌ترین دغدغه‌های ماست و هم‌اکنون مطالبات سازمان در استان از دستگاه‌های مختلف به بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

اکبری با بیان اینکه این رقم عمدتاً مربوط به سه تا چهار سال اخیر است، افزود: در پنج سال گذشته، ۶۲ درصد بازنشستگی‌ها به‌صورت پیش از موعد صورت گرفته که این موضوع بار مالی قابل توجهی برای صندوق ایجاد کرده است.

فرار بیمه‌ای و اعلام دستمزدهای غیرواقعی؛ چالشی جدی برای تأمین اجتماعی

وی با اشاره به دغدغه‌های جدی این سازمان، گفت: پدیده فرار بیمه‌ای و ارائه دستمزدهای غیرواقعی در لیست بیمه، موجب اختلال در منابع مالی صندوق و تضییع حقوق کارگران می‌شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی هرمزگان با تاکید بر اهمیت شفافیت، تصریح کرد: مبارزه با این معضل تنها با همکاری کارفرمایان، فرهنگ‌سازی مناسب و نقش‌آفرینی رسانه‌ها در آگاه‌سازی جامعه امکان‌پذیر خواهد بود.

انتهای پیام