شناسهٔ خبر: 73886388 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری خبر داد

پرداخت ۲۶۰ فقره کمک هزینه تامین مسکن به مددجویان بهزیستی

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری گفت: سال گذشته ۲۶۰ فقره کمک هزینه تهیه مسکن به مددجویان این نهاد در استان پرداخت شد و پیش‌می‌شود در سال‌جاری، این میزان به ۳۶۸ تا ۴۰۰ مورد افزایش پیدا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، معصومه محمدی امروز _سه‌شنبه بیست‌وپنجم تیر_ در نشست خبری اظهار کرد: هم‌اکنون بهزیستی استان به ۱۰۰ هزار مددجو خدمات ارائه می‌دهد که از این تعداد ۲۵ هزار و ۵۰۲ نفر مستمری‌بگیر هستند.

وی افزود: ۲۹ مرکز شبانه‌روزی نگه‌داری از معلولین، سالمندان، بیماران اعصاب و روان، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و آسیب‌دیدگان اجتماعی تحت نظر بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری فعالیت می‌کند و هم‌اکنون ۸۵۱ مددجو در مراکز شبانه‌روزی نگه‌داری و خدمات توانبخشی، آموزشی و مراقبتی دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری گفت: توانمندسازی یکی از محورهای مهم خدمات این نهاد است که با اجرای طرح‌های مهارت‌آموزی، آموزش‌های فنی و تخصصی و فراهم کردن زمینه‌های اشتغال تلاش می‌شود مددجویان از حالت وابستگی خارج شده و به افراد مواد در جامعه تبدیل شوند.

محمدی گفت: مطابق بخش‌نامه سال گذشته به منظور اشتغالزایی و توانمندسازی ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات با بازپرداخت چهار درصد به مددجویان دارای مدرک فنی و حرفه‌ای یا پروانه کسب پرداخت می‌شود و هدف ما در پرداخت این تسهیلات توانمندسازی و اشتغال برای مددجویان است چون هر ساله باید تعدادی از مددجویان واجدالشرایط از چرخه حمایت خارج شوند تا افراد پشت نوبت جایگزین شود.

وی بیان کرد: طبق قانون جامع حمایت از معلولان تمام دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند سه درصد از سهمیه استخدامی خود را به معلولان اختصاص دهند، از این رو سال گذشته ۶۱ فرد دارای معلولیت در دستگاه‌های اداری استان جذب شدند.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری اضافه کرد: همچنین کارآفرینان استان می‌توانند با به‌کارگیری مددجویان تحت پوشش بهزیستی تسهیلات دریافت کنند و همچنین بیمه مددجو تا هست سال توسط بهزیستی پرداخت می‌شود.

محمدی عنوان کرد: خدمات بهزیستی از مرحله شناسایی و ارجاع شروع می‌شود و تا مرحله بازتوانی، پرداخت مستمری، دیگر حمایت‌های موردی و اجتماعی ادامه دارد و تا زمانی که فرد توانمند شود یا اینکه به درخواست خود از چرخه حمایت خارج شود مورد حمایت بهزیستی قرار دارد.

وی افزود: هم اکنون شش هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و ۵۸۴ دانشجو تحت حمایت بهزیستی قرار دارد و از هزینه‌های کمک تحصیلی برخوردار هستند.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با توجه به اینکه اعتبارات دولتی جوابگوی نیازهای بهزیستی نیست، استفاده از کمک‌های خیران، نیکوکاران در این زمینه بسیار مهم است، از این رو در تلاش هستیم تا از این ظرفیت در استان استفاده کنیم.

محمدی با اشاره به حمایت بهزیستی از ورزشکاران دارای معلولیت عنوان کرد: سال گذشته ۹۶۰ میلیون تومان کمک هزینه رفت‌وآمد و ۲۰۰ میلیون تومان پاداش به ورزشکاران معلول استان پرداخت شده و همچنین اعزام این ورزشکاران به جشنواره‌های ورزشی به عهده بهزیستی است.

وی گفت: سال گذشته ۲۶۰ فقره کمک هزینه تهیه مسکن به مددجویان بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری پرداخت شد و پیش‌می‌شود سال‌جاری این میزان به ۳۸۶ تا ۴۰۰ مورد افزایش پیدا کند.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌وبختیاری افزود: در حوزه اشتغال نیز با توجه به سهمیه سال گذشته برای یک هزار و ۵۰۰ مددجو اشتغال‌زایی شود.