شناسهٔ خبر: 73859588 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نماینده مجلس: اجازه ندهیم تفرقه‌افکنان به اهداف شوم خود برسند/ پزشکیان متعهد به کشور است

برنا - گروه سیاسی: نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پزشکیان فردی مخلص ،متعهد و صادق است، گفت: ما باید با همدلی، از ارزش‌های نظام دفاع کنیم و اجازه ندهیم که تفرقه‌افکنان به اهداف شوم خود برسند. برنا - گروه سیاسی: نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پزشکیان فردی مخلص ،متعهد و صادق است، گفت: ما باید با همدلی، از ارزش‌های نظام دفاع کنیم و اجازه ندهیم که تفرقه‌افکنان به اهداف شوم خود برسند.

صاحب‌خبر -

بیت الله عبداللهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری برنا، با  تاکید بر اهمیت وحدت و انسجام ملی در شرایط کنونی کشور، گفت: وحدت و انسجام شکل گرفته در کشور که حاصل تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان بود، بیشتر از پیروزی ما در جنگ ارزشمند است.

وی اظهار کرد: مردم با هر دلخوری که از نظام داشتند، با هر جناح و گروه سیاسی از تجاوزی که به کشور شد برآشفتند و همه متحد و یکدست شعار دفاع از ایران را سردادند. اکنون که دوران بعد از جنگ است، باید از این مردم قدردانی شود و از این وحدت و انسجام مراقبت شود.

عباسی همچنین به برخی واکنش‌ها نسبت به سخنان رئیس جمهور در مورد مذاکره اشاره کرد و بیان داشت: در این شرایط، عده‌ای سخنان رئیس جمهور را بهانه قرار داده‌اند و یا او را تهدید به ترور می‌کنند، یا وی را ضعیف می‌خوانند و یا به عنوان کسی که می‌خواهد جمهوری اسلامی ایران را سرنگون کند معرفی می‌کنند. اینها آدرس دادن به دشمن است. ما نباید در دامن دشمن کار کنیم؛ گفتن این سخنان به جز خوشحالی دشمن حاصل دیگری ندارد.

نماینده مردم اهر و هریس در ادامه به تلاش‌های شبانه‌روزی پزشکیان برای کشور اشاره کرد و گفت:آقای پزشکیان در حال حاضر به صورت شبانه‌روزی برای کشور کار می‌کند،وی فردی مخلص ،متعهد و صادق است و اتصاف نیست که وی را تهدید به مرگ کنیم. او مورد اعتماد رهبری است و قطعا هر کسی توهین و تهدیدی علیه وی داشته باشد، مقابل مردم و رهبری ایستاده است."

وی در پایان تأکید کرد : حفظ وحدت ملی و همدلی در این شرایط حساس، نه تنها وظیفه‌ای ملی، بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای مقابله با تهدیدات خارجی است. ما باید با همدلی، از ارزش‌های نظام دفاع کنیم و اجازه ندهیم که تفرقه‌افکنان به اهداف شوم خود برسند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: