شناسهٔ خبر: 73855132 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

 بازدید میدانی مسئولان از پروژه خط انتقال آب طالقان به مهرگان

جمعی از مسئولان استان، در بازدید میدانی، روند اجرایی فاز دوم خط انتقال آب طالقان به مهرگان را از نزدیک بررسی کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در این بازدید از پیشرفت قابل توجه فاز دوم پروژه عظیم انتقال آب از سد طالقان به ۱۶ شهر و ۱۹۴ روستای استان قزوین خبر دادو گفت: این پروژه که رینگ شمالی استان را پوشش می‌دهد، با اعتباری بالغ بر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در قالب سه قرارداد در حال اجرا است.

محمدبیگی با اشاره به اتمام فاز اول این پروژه در شب عاشورای دو سال پیش، اظهار داشت: امروز مصادف با محرم الحرام، شاهد آغاز عملیات فاز دوم خط انتقال آب به مهرگان از سمت زیاران هستیم.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده، تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان از بودجه سال ۱۴۰۴ تامین شده و رایزنی با بانک‌ها و استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری مانند سرمایه‌گذاری اوقاف برای تامین مابقی بودجه ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین هم با اشاره به مشخصات فنی این پروژه، بیان کرد: این طرح با استفاده از لوله‌هایی با قطر هزار و ۶۰۰ میلی‌متر اجرا می‌شود که وزن هر شاخه لوله ۶ متری حدود ۵.۵ تن است و به دلیل وزن و همچنین اتصالات لوله‌ها، اجرای آن با چالش‌هایی همراه است.

 ستوده ابراز امیدواری کرد که با مساعدت مسئولان استانی و ملی، اعتبارات مورد نیاز این پروژه تامین شده و شاهد اتمام آن تا مهرگان باشیم.

 

<div id="video-display-embed-code_55075223"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5516882/55075223?width=600&height=350"></script></div>