به گزارش ایرنا، علی ترک روز یکشنبه در سالن شهدا اداره کل تامین اجتماعی اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: این سازمان پارسال نیز در حوزه درمان
غیرمستقیم(خرید خدمت)، فرانشیز بیش از ۳۵ میلیون نسخه سرپایی و بستری را پرداخت و درمجموع ۶۵ هزار میلیارد ریال در بخش درمان غیرمستقیم، هزینه کرد.
وی ادامه داد: اصفهان پس از تهران، دومین استان از نظر تعداد بیمهشده تامین اجتماعی است و این موضوع دلیل تعداد شکایت بیشتر بیمهشدگان در اصفهان نسبت به سایر استانهاست.
وی اظهار داشت: اکنون ۲۵۰ پزشک عمومی و ۳۳۰ پزشک متخصص در مدیریت درمان تامین اجتماعی اصفهان مشغول کارند که از نظر تعداد پزشک متخصص با کمبود مواجهیم و بدنبال جذب نیرو هستیم کمااینکه بهعنوان نمونه اکنون یونیت خالی زیادی بهدلیل کمبود دندانپزشک در مراکز ملکی مدیریت درمان اصفهان وجود دارد.
وی تصریح کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در سه بیمارستان ملکی استان ۸۰۰ تخت مصوب دارد که از این تعداد تنها ۶۱۹ تخت فعال است و اصفهان از لحاظ تعداد تخت ملکی سازمان در رتبه دوم کشور قرار دارد.
وی تصریح کرد: در کلانشهر اصفهان با کمبود تخت مواجهیم که البته متولی درمان استان یعنی دانشگاه علوم درصدد افزایش تعداد تخت بیمارستانهاست.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی اصفهان خاطرنشان کرد: پارسال ضریب اشغال تختها در سه بیمارستان ملکی ما در استان به ۸۶ درصد رسید و بیش از ۷۰ هزار بیمار در آنها بستری شدند و بیش از ۵۰ هزار عمل جراحی نیز در این مراکز درمانی انجام شد و از این حیث بیمارستانهای شریعتی و غرضی اصفهان رتبههای اول و دوم کشور بین بیمارستانهای ملکی سازمان تامین اجتماعی کشور را دارند.
ترک افزود: بیمارستان فاطمه الزهرا(س) نجفآباد، تنها بیمارستان ملکی تأمین اجتماعی در کشور است که در اعتباربخشی وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی، حائز رتبه درجه یک عالی شده است که البته هر سه بیمارستان ملکی سازمان در استان نیز لوح «بیمارستان سبز» را اخذ کردهاند.
وی یادآور شد: افزون بر ۳۴۰ هزار پرونده بیماران مُزمن شامل قلبی و عروقی، دیابت، اعصاب و سالمندی در مدیریت درمان استان تشکیل شده است و وضعیت آنها رصد میشود.
به گفته ترک، سه طرح کلیدی شامل نظام مدیریت جدید برای چابکسازی درمان، طرح پزشک خانواده و طرح نظام ارجاع در حوزه درمان تامین اجتماعی استان دنبال می شود.
به گزارش ایرنا، جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی در سطح کشور حدود ۴۳ میلیون نفر و در استان اصفهان افزون بر چهار میلیون نفر است که بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آنها بیمه شده اصلی هستند.
اصفهان بعد از تهران، بیشترین تعداد بازنشستگان تامین اجتماعی را در سطح کشور دارد.
تامین اجتماعی در استان اصفهان در بخش درمان مستقیم، سه بیمارستان ملکی، ۲۸ پلیکلینیک و درمانگاه دارد و در بخش درمان غیرمستقیم با بیش از چهار هزار و ۱۰۰ مرکز تشخیصی و درمانی قرارداد منعقد کرده است.