به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از نجفآباد، علی ترک، مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان، امروز یکشنبه ۲۲ تیرماه در نشست خبری این ادارهکل با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، گفت: این دوره با تمام چالشها و فراز و فرودهایش پشت سر گذاشته شد.
وی افزود: در این مدت، بخش درمان با شرایط خاص و متفاوتی مواجه بود و بیش از ۱۰۰ نشست مدیریت بحران برگزار شد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به جایگاه این استان پس از تهران از نظر تعداد بیمهشدگان، اظهار کرد: همین موضوع موجب شده است که میزان مطالبات بیمهشدگان در اصفهان نسبت به بسیاری از استانهای دیگر بیشتر باشد.
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی در استان اصفهان دارای سه بیمارستان و ۲۸ مرکز درمانگاهی و پلیکلینیک فعال است.
در ادامه، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به ظرفیتهای درمانی استان گفت: در حال حاضر، از مجموع ۸۰۰ تخت بستری مصوب، ۶۲۰ تخت به صورت فعال مورد استفاده قرار میگیرد و اصفهان از این نظر نیز در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
وی همچنین افزود: در سال گذشته، بیش از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ویزیت سرپایی در مراکز درمانی مستقیم تأمین اجتماعی استان انجام شده که این آمار نیز اصفهان را در رتبه دوم کشوری قرار داده است.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به عملکرد درمانی این نهاد گفت: در سال گذشته، بیش از ۷۰ هزار بیمار در سه بیمارستان تأمین اجتماعی استان بستری شدند که نتیجه آن، انجام بیش از ۵۰ هزار عمل جراحی بوده است.
علی ترک با بیان اینکه اصفهان از نظر تعداد اعمال جراحی در جایگاه دوم کشور قرار دارد، افزود: بیمارستانهای شریعتی و غرضی به تنهایی موفق شدهاند رتبه اول و دوم کشور را در زمینه تعداد اعمال جراحی در سال گذشته به دست آورند.
وی با اشاره به ضریب اشغال ۸۶ درصدی تختهای بیمارستانی در استان، اظهار کرد: حوزه درمان تأمین اجتماعی به دو شکل مستقیم و غیرمستقیم فعالیت میکند.
ترک در ادامه گفت: در بخش درمان غیرمستقیم، طی سال گذشته بیش از ۳۵ میلیون نسخه سرپایی و بستری مورد بررسی قرار گرفت و در همین بخش، حدود ۶,۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید خدمات درمانی هزینه شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به جایگاه ممتاز بیمارستانهای این سازمان گفت: بیمارستان تأمین اجتماعی نجفآباد بهعنوان تنها بیمارستان در کشور موفق به کسب رتبه «درجه یک عالی» در فرآیند اعتباربخشی شده است، همچنین هر سه بیمارستان نجفآباد، شریعتی و غرضی موفق به دریافت لوح «بیمارستان سبز» شدهاند.
وی افزود: تأمین دو دستگاه سیتیاسکن برای بیمارستانهای شریعتی و غرضی در دستور کار است که برای اجرای آن حدود ۸۰ میلیارد تومان منابع مالی مورد نیاز است.
ترک با بیان اینکه دستگاه سنگشکن بیمارستان شریعتی با وجود قدمت ۱۸ ساله، بالاترین عملکرد را در میان مراکز تأمین اجتماعی کشور دارد، اعلام کرد: مجوز خریداری دستگاه جدید در اوایل سال ۱۴۰۳ صادر شده است.
ترک همچنین با اشاره به وضعیت کادر درمان گفت: در حال حاضر، حدود ۲۵۰ پزشک عمومی و ۳۳۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان فعال هستند.
وی اذعان داشت که در برخی مراکز با کمبود پزشک متخصص مواجه هستیم و برای رفع این مشکل اقدامات لازم در حال انجام است. در حوزه دندانپزشکی نیز اگرچه پیشرفتهایی حاصل شده، اما به دلیل تفاوت تعرفه میان بخش دولتی و خصوصی، همچنان برخی یونیتها خالی ماندهاند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به رویکردهای جدید در ارائه خدمات به بیماران مزمن گفت: تاکنون حدود ۳۴۰ هزار پرونده برای بیماران دیابتی، قلبی و عروقی، بیماریهای اعصاب و سالمندی تشکیل شده است و تلاش شده تا روند ویزیتها در مراکز درمانی به صورت هدفمند انجام شود.
ترک خاطرنشان کرد: طرح دیگر، طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع است که به صورت ویژه برای دسترسی عادلانه به خدمت پزشکی مد نظر قرار دارد و الکترونیکی شدن ارسال اسناد بستری و سرپایی نیز مد نظر قرار دارد و حدود ۳۵۰۰ نیروی انسانی در سطوح مختلف عرصه درمانی برای ارائه خدمات تلاش شبانه روزی دارند.
انتهای پیام/