شناسهٔ خبر: 73599477 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

طنین نوای لالایی مادران زنجانی به یاد دردانه امام حسین (ع)

همایش شیرخوارگان حسینی زنجان مصادف با اولین جمعه ماه محرم در مصلی نماز جمعه، خاتم الانبیا برگزار شد.

صاحب‌خبر -

 طنین نوای لالایی مادران در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ همایش شیرخوارگان حسینی با شعار «کربلا حیات شیعه و علی اصغر حیات کربلا» همزمان با سراسر کشور در زنجان برگزار شد.

 این همایش به یاد سرباز ۶ ماهه حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) همه‌ساله در اولین جمعه ماه محرم برگزار می‌شود.

از همان ساعت‌های اولیه صبح، شیر زنان زنجانی با کودکان شیرخواره‌شان در آغوش، با چشمانی اشکبار و قلبی پر از امید به ظهور، گرد هم آمدند.

مادران در این مراسم با بستن پیشانی‌بند‌هایی منقش به نام‌های "یا اباعبدالله"، "یا علی اصغر" و... به یاد طفل شش ماهه امام حسین (ع) و مصائب حضرت رباب، عزاداری کردند و لالایی خواندند.

 این مراسم که نمادی از همدردی و هم‌نوایی با حضرت رباب و یادآور مظلومیت حضرت علی اصغر (ع) در کربلا است امسال به دلیل شهادت مظلومانه کودکان و مادرانی که در تهاجم دشمن صهیونیستی خون پاکشان به زمین ریخت حال و هوایی دیگری داشت.

<div id="video-display-embed-code_55024248"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5505044/55024248?width=600&height=350"></script></div>