️به گزارش قدس خراسان، مسلم ساقی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: از مجموع ۳۴ فرماندار خراسان رضوی، احکام انتصاب ۳۳ فرماندار صادر شده که از میان فقط فرمانداران «نیشابور» و «درگز» ابقا شده اند و فرماندار شهرستان «کاشمر» نیز در مرحله بررسی و اخذ استعلام از تهران قرار دارد.
وی بیان کرد: در حالی که ۴۷ درصد فرمانداران کنونی بین ۴۰ تا ۵۰ سال سن دارند، در دولت قبل این رقم ۴۱ درصد بود، همچنین الان سن ۵۰ درصد فرمانداران بین ۵۰ تا ۶۰ سال است حال آنکه در دولت سیزدهم این عدد ۵۳ درصد بود.
مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه هم اکنون فقط یکی از فرمانداران کمتر از ۴۰ سال دارد، ادامه داد: مقایسه این شاخص ها نشان دهنده کاهش سن فرمانداران بالای ۵۰ سال و جوان تر شدن مدیران اجرایی در شهرستان هاست.
وی اظهار کرد: هم اکنون چهار نفر از فرمانداران داری تحصیلات تکمیلی تخصصی (دکتری) و ۲۵ نفر کارشناسی ارشد دارند، اما در دولت سیزدهم فقط یک فرماندار مدرک دکتری داشت.
ساقی همچنین گفت: در حال حاضر ۹ درصد از فرمانداران خراسان رضوی مامور به خدمت در وزارت کشور هستند که در دولت سیزدهم این رقم ۲۹ درصد بود.
خراسان رضوی با ۳۴ شهرستان، ۸۲ بخش، ۱۷۹ دهستان و ۹۴ شهر حدود هشت میلیون نفر جمعیت دارد.