به گزارش مفدا، دکتر عبدالرضا دیانی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در "اولین نشست هم اندیشی تغذیه سالم دانشجویی" که به همت اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت به مدت دو روز در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است، ضمن تشکر از حضور مدیران دانشجویی حاضر در این نشست، بیان داشت: معاونت فرهنگی دانشجویی، معاونت بسیار خاص و مورد توجه دانشجویان است به زیرا از طرفی با بحثهای فرهنگی و موضوعات خاص این حوزه روبهرو هستیم و از سوی دیگر نیازهای مطرح دانشجویان در این معاونت مورد توجه و بررسی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه دانشجویان ما آینده سازان نظام سلامت هستند و اگر در مسیر تحصیل و تعالی این عزیزان هرگونه عمل کنیم نتیجه آن به جامعه تسری پیدا خواهد کرد، یادآور شد: اداره کل دانشجویی با دو زیرساخت حیاتی و اساسی برای دانشجویان سروکار دارد. طبق هرم مازلو انتظاری که از یک انسان کامل وجود دارد، از یک دانشجوی کامل نیز انتظار میرود و آن به تعالی رسیدن دانشجو است. اما دو زیرساخت برای این مهم باید به خوبی محیا باشد که اولی خوابگاه و دومی تغذیه سالم در فضای دانشگاهی و خوابگاهی است.
دیانی تصریح کرد: در حوزه خوابگاه برنامهریزی خوبی داشتهایم و هفته گذشته میزبان همایش و پویش مهمی تحت عنوان "خوابگاه اتاقی به وسعت آینده" بودیم. پویشی که تلاش دارد استفاده از ظرفیتهای خیران حوزه سلامت و همه عزیزانی که در دانشگاههای مختلف در امور خیر دستی بر آتش دارند را پای کار بیاورد. به واقع دانشگاههای بزرگ دنیا مانند استنفورد، هاروارد، ام آی تی و... نیز با ظرفیتهای مردمی افتتاح و ساخته شده است و در ادامه با بودجههای دولت کار کردهاند.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت افزود: در حوزه تغذیه کار سختی پیش رو داریم زیرا کار آسانی نیست که شما بتوانید یک مجموعه تغذیهای داشته باشید که بالای ۹۰ درصد دانشجویان از آن رضایت داشته باشند. این همایش برگزار شده است تا بتونیم هماندیشی لازم در این راستا را داشته باشیم و به همفکری خوبی برسیم تا کیفیت غذای دانشجویان را افزایش دهیم. در این نشست تلاش شده است تا سخنرانان خوبی برای هر پنل دعوت و به همه ابعاد موضوعات تغذیه دانشجویان در این فضا رسیدگی شود.
وی تصریح کرد: ۴ پنل در مجموع این دور روز برگزار خواهد شد که بحثهای حقوقی و قراردادها، نظارت بر طبخ غذا، نحوه نظارت بر لیست غذای دانشجویی، مواد اولیه، تغذیه سالم و دیگر موارد را مد نظر دارد. در این میان از عزیزان وزارت علوم نیز دعوت کردیم تا نوآوریها و تجربیات موفق خود را با ما به اشتراک بگذراند.
دیانی به حرکت مثبت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سرو غذای دانشجویان برای مسؤولان دانشگاهی اشاره کرد و ابراز داشت: همکاران خوب ما در دانشگاههای علوم پزشکی کارهای خاص و نوآورانهای خود را با ستاد در میان بگذارند تا برای دیگر دانشگاهها نیز مورد استفاده قرار گیرد مانند حرکت زیبای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که دستور دادهاند غذای هیات رییسه دانشگاه، همان غذایی باشد که دانشجو میل میکند این حرکت نظارت بر روند تهیه و تولید و طبخ غذا را فراهم میکند.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در پایان، گفت: به همت عزیزانمان در وزارت بهداشت کلیه بدهیهای تغذیه به پیمانکاران پرداخت شده است و به راحتی میتوان برای آینده حوزه تغذیه دانشجویان برنامهریزی کرد این در حالی است که بودجه تغذیه ۳ برابر شده است و بر این اساس به خوبی میتوانیم در حوزه تغذیه برای بالا بردن کیفیت غذای دانشجویان وارد عمل شویم.
گفتنی است این نشست از شنبه سوم خرداد ماه آغاز شده است و تا یکشنبه چهارم خرداد ماه ادامه خواهد داشت. دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست ضمن مشخص کردن مسیر پیش روی حوزه تغذیه در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به سوالات مدیران دانشجویی و روسای ادارات تغذیه پاسخ داد.
گزارش کامل این نشست را در مفدا دنبال کنید.