شناسهٔ خبر: 72994223 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وضعیت جاده‌ های کشور آنلاین سه شنبه ۳۰ اردیبهشت / وضعیت آب و هوای راه‌ ها در ۲۴ ساعت آینده

آخرین وضعیت محورهای کشور برای امروز اعلام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (رفت و برگشت) تا ۳۱ اردیبهشت ممنوع است.

- ترافیک سنگین در محور قدیم تهران – بومهن و آزادراه تهران – پردیس محدوده پل اتوبان بابایی

- تردد روان در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت مسیر (رفت و برگشت)

- ضمناً محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی می‌باشند.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک و محدوده گرمدره

- ترافیک سنگین در آزادراه کرج – قزوین محدوده مهرشهر

- ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران حدفاصل شهریار تا شهرقدس

- ترافیک سنگین در محور پاکدشت – تهران محدوده‌های خاتون آباد و شهرک صنعتی خاوران

- ترافیک سنگین در بزرگراه ورامین – تهران محدوده قلعه نو

- ترافیک نیمه سنگین در آزادراه ساوه – تهران محدوده نسیم شهر

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران، ابرناکی، رگبار باران و وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود و در شمال غرب، شرق و جنوب شرق و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد، گاهی همراه با خیزش گردوخاک ادامه خواهد داشت.

وی افزود: امروز در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر است و اوایل شب در شرق و جنوب شرق، وزش باد افزایش می‌یابد و چهارشنبه در ساعات بعدازظهر در شمال استان‌های واقع در شمال غرب و بعضی نقاط سواحل دریای خزر، افزایش ابر و رگبار پراکنده و در دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق و شرق کشور، وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: پنجشنبه در نوار شرقی کشور، وزش باد همراه با کاهش نسبی دما و گاهی خیزش گردوخاک انتظار می‌رود و جمعه در ساعات بعدازظهر با ورود موج تراز میانی به شمال غرب کشور، افزایش ابر و بارندگی در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رخ می‌دهد و در دامنه‌های زاگرس مرکزی در غرب کشور نیز افزایش ابر و وزش باد انتظار می‌رود.

ضیائیان ادامه داد: از روز سه‌شنبه تا جمعه در جنوب غرب و بعضی مناطق غرب کشور، وزش باد شدید و گردوخاک پیش بینی می‌شود که سبب کاهش کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد و امروز با توجه به تشکیل توده گردوخاک روی کشور عراق و انتقال آن به نوار غربی کشور، کاهش کیفیت هوا در این مناطق پیش بینی می‌شود.