شناسهٔ خبر: 72573988 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

دهه کرامت به احترام قربانیان بندرعباس به تعویق افتاد

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با صدور پیامی ضمن تسلیت به مردم هرمزگان و بندرعباس در پی حادثه دلخراش بندر شهید رجایی، از موکول شدن آغاز جشن‌های دهه کرامت به شام سه‌شنبه نهم اردیبهشت‌ماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با توجه به حادثه دلخراش بندر شهید رجایی اعلام کرد: شروع جشن دهه کرامت به شام سه‌شنبه نهم اردیبهشت‌ماه موکول شد.

به گزارش مهر، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پیامی، ضمن عرض تسلیت به مردم عزیز و شریف استان هرمزگان و بندرعباس و آرزوی سلامتی برای مجروحین حادثه بندر شهید رجایی و با توجه به عزای عمومی در کشور، اعلام کرد مراسمات جشن اول ذی‌القعده، میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و دهه کرامت به شام روز سه‌شنبه موکول گردید.

لذا عرض ارادت به آستان اهل بیت علیهم‌السلام و آغاز برنامه‌های محوری و ملی پیرامون جشن دهه کرامت از شام روز سه‎شنبه در مساجد و مصلاهای کشور انجام خواهد گرفت.

برچسب‌ها: