به گزارش خبرنگار علمی ایرنا سعید حبیبا روز چهارشنبه در چهارمین نشست دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق دهگانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه خوارزمی گفت: مهمترین ماموریتهای سازمان امور دانشجویان توسعه و ترویج سبک زندگی سالم، گسترش دیپلماسی علمی و جذب هدفمند دانشجویان بینالمللی و ارتقای نظام بورس تحصیلی است.
وی افزود: صیانت از اعتبار و مدارک تحصیلی دانشجویان، آیندهپژوهی، اصلاح فرآیندهای جاری آموزش از دیگر ماموریتهای سازمان امور دانشجویان محسوب میشود که همزمان با سایر اقدامات در حال انجام است.
معاون وزیر علوم در این نشست به مشکلات اقتصادی و توجه به درآمدزایی دانشگاهها اشاره کرد و گفت: توجه به سلامت جسم و روان دانشجویان از مهمترین اولویتهای سازمان امور دانشجویان است، در شرایطی که تحولات دنیای تکنولوژی، انسانها را درونگرا کرده است ما باید بیشتر به این موضوع بیشتر بپردازیم.
حبیبا اهتمام ویژه به سلامت روان و جدی گرفتن ورزش قهرمانی و همگانی در جامعه دانشجویی را از رویکردهای اصلی سازمان امور دانشجویان عنوان کرد.
وی به پیری جمعیت کشور نیز گریزی زد و گفت: یکی از اقداماتی که مشوق ازدواج و فرزندآوری و جوانی جمعیت میشود ساخت خوابگاههای متاهلان است که برای این موضوع نیز برنامه داریم.
معاون وزیر علوم توسعه مرجعیت علمی در ارتباطات بینالمللی و پاسداری از توانمندیهای علمی ایران در ۴۵ سال اخیر را از دیگر نکات مهم در این نشست عنوان کرد و گفت: تعاملات و مسائل فرهنگی و اثرگذاری جمهوری اسلامی ایران از طریق جذب دانشجویان، نقش مهمی در این عرصه ایفا میکند.
افزایش شورای صنفی دانشگاهها
حبیبا همچنین در حاشیه نشست به فعال بودن شوراهای صنفی و رفاهی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: تشکیل شوراهای صنفی در دانشگاهها پیش از این به حاشیه رفته بود اما امروز این شوراها فعال شده اند و آمار دانشگاه های دارای شورا صنفی از ۲۸ به ۴۸ شورا افزایش یافته است بنابراین نباید از تشکیل شوراهای صنفی در دانشگاهها واهمه داشته باشیم.
تاکنون حدود پنج هزار دانشجو لپ تاپ و تلفن همراه خود را بیمه کردهاند
رئیس سازمان امور دانشجویان درباره بیمه حوادث دانشجویی که چندی پیش ثبت نام آن آغاز شده گفت: تا کنون حدود پنج هزار دانشجو لپ تاپ و تلفن همراه خود را بیمه کرده اند.
حبیبا درباره آخرین وضعیت پرونده های انضباطی دانشجویان نیز گفت: تمامی پرونده های انضباطی دانشجویان در بازه زمانی ۶ ماهه بررسی شد و حتی در کمیسیون هم موارد خاص را برطرف کردیم. با وجود اینکه تصمیمگیری در خصوص این موارد تبعات کلی دارد اما باید آنچه به نفع نظام است را رقم زد.