شناسهٔ خبر: 72392283 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی مأموریتی با رویکرد قرآنی و ا... -

اقتصاد ایران: قم- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به مسئولیت سنگین خادمان و هیأت امنای بقاع متبرکه، بر لزوم توجه ویژه به مأموریت‌های فرهنگی و اجتماعی این اماکن تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری بعدازظهر پنج‌شنبه در دوره آموزشی هیأت امنا و خدام بقاع متبرکه استان قم، خدمت در مسیر اهل بیت (ع) را افتخاری بی‌بدیل دانست و افزود: هر عضو هیأت امنا باید بیش از گذشته برای ایفای این مسئولیت وقت بگذارد، چرا که هرچه اندیشه و تدبیر بیشتر باشد، نتایج بهتر و مؤثرتری به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه عضویت در هیأت امنای بقاع متبرکه انتظاراتی جدی در پی دارد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین این انتظارات، اهتمام به مسائل فرهنگی است؛ چرا که نقش فرهنگی بقاع، به‌ویژه در حوزه قرآن کریم، از منظر رهبر معظم انقلاب یک اولویت بنیادین است.

مدیرکل اوقاف قم با اشاره به مطالبه رهبر انقلاب در تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی افزود: این مأموریت ایجاب می‌کند که نه تنها به قرآن، بلکه به منابع اصیل دیگری همچون نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه نیز توجه شود و برنامه‌هایی هدفمند برای نشر معارف این آثار در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: بقاع متبرکه می‌توانند به بستری برای ترویج این سه گنجینه معرفتی تبدیل شوند و از این طریق، نقشی تعیین‌کننده در ارتقای فرهنگ دینی و اخلاقی جامعه ایفا کنند.

حجت‌الاسلام اسکندری در بخش دیگری از سخنانش، به ابعاد اجتماعی فعالیت بقاع اشاره کرد و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی امروز جامعه، لازم است این اماکن مقدس بخشی از بار مشکلات مردم را با استفاده از ظرفیت‌های موجود بردارند و به پناهگاه اجتماعی برای نیازمندان تبدیل شوند.

وی تأکید کرد: اگر هیأت امنا و خدام بقاع با نگاه فرهنگی و اجتماعی پیش بروند، بقاع متبرکه نه‌تنها جایگاه معنوی خود را حفظ می‌کنند بلکه به کانونی برای آرامش، آموزش و امید مردم تبدیل خواهند شد.

برچسب‌ها: