شناسهٔ خبر: 72180199 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جوانسازی آسفالت‌های خیابانی

فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق باکمک صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید و بومی سازی قیر پلیمری سرد با خاصیت جوانسازی و بازیافت آسفالت‌های خیابانی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، میثم تقوی‌فر مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: با توجه به وضعیت آسفالت‌های خیابانی که هر ساله نیازمند تعمیر هستند، فناوران شرکت دانش بنیان موفق به تولید و تجاری سازی محصولی با خاصیت جوانسازی و تعمیر آسفالت‌های خیابانی شدند.

بر اساس این گزارش، از این محصول برای جوان‌سازی آسفالت فرودگاه اصفهان و شیراز استفاده شده است و همین امر موجب بی نیازی آسفالت‌های خیابانی از تعمیر شده است.

<div id="video-display-embed-code_12188748"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4491341/12188748?width=600&height=350"></script></div>