شناسهٔ خبر: 71950596 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

آموزش رایگان «هوش مصنوعی» به دانش‌آموزان و معلمان

تهران - ایرنا- وزیر آموزش و پرورش از برنامه این وزارتخانه برای آموزش رایگان «هوش مصنوعی» به دانش‌آموزان و معلمان خبر داد و گفت: کارگروه مشترکی با مسئولیت دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش برای پیگیری اقدامات لازم در راستای تحقق این مهم، تشکیل می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در جلسه کارگروه هوش مصنوعی وزارتخانه با اشاره به اینکه محتوای کتاب‌های درسی برای نظام آموزشی بسیار مهم است، اظهار کرد: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی می‌بایست تا مهر ۱۴۰۴، الگوی مناسب و کاربردی را برای مواجهه با هوش مصنوعی در کتاب‌های درسی طراحی و ارائه کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این کارگروه باید برنامه اقدام و اجرای طرح آموزش هوش مصنوعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را برنامه‌ریزی و تهیه کنند، تصریح کرد: در این خصوص می بایست، استفاده از ظرفیت‌های موجود در آموزش و پرورش، آموزش عمومی معلمان و دانش آموزان، جانمایی مبحث هوش مصنوعی در کتب درسی و فعالیت‌های فوق برنامه نیز مدنظر قرار بگیرد.

وی بر شکل‌گیری نگاه ساختارمند به هوش مصنوعی در آموزش و پرورش و استفاده از فناوری‌های نوین تأکید کرد و گفت: با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری، آموزش رایگان هوش مصنوعی به یک میلیون دانش آموز و همچنین آموزش معلمان براساس یک برنامه مشخص(که در مرحله اول 100 هزار نفر از معلمان را شامل می شود)، ارائه خواهد شد.

علی لطیفی رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش هم با اشاره به اقدامات انجام گرفته در زمینه محتوای آموزشی مرتبط با هوش مصنوعی، اظهار کرد: با توجه به این که ارائه برنامه درسی، مراحل خاص خود را دارد، سطح پایه شناخت هوش مصنوعی در بخش‌های مختلف برنامه درسی توزیع شده است.

به گفته وی، پروژه تفصیلی ارائه محتوای آموزشی هوش مصنوعی در کتاب‌های درسی تا خردادماه سال آینده نهایی خواهد شد که پیشنهاد می شود تا موضوع به صورت دقیق در کارگروه مشترک سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بررسی شود.