شناسهٔ خبر: 71863676 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

حمله «تی.تی.پی» به یک پایگاه نظامی ارتش پاکستان

گزارش‌ها حاکی است که افراد مسلح «تحریک طالبان پاکستان» (تی.تی.پی) به یک پایگاه نظامی ارتش این کشور در ایالت خیبرپختونخوا حمله کردند و درگیری ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، کاربران در شبکه‌های اجتماعی خبردادند که افراد مسلح گروه «تحریک طالبان پاکستان» (تی.تی.پی) به یک پایگاه نظامی ارتش پاکستان در منطقه «تانک» از ایالت خیبرپختونخوا حمله کرده‌اند و درگیری شدیدی در این منطقه ادامه دارد.

براساس اطلاعات به‌دست‌آمده، حمله به پایگاه نظامیان پاکستانی با انفجار یک خودروی بمبگذاری شده آغاز گردید و پس از آن، جنگجویان تی‌تی‌پی به این پایگاه حمله کردند.

منابع خبری اعلام کرده‌اند که در پی این انفجار، بخش‌هایی از پایگاه تخریب شده و تلفات جانی نیز به وقوع پیوسته است.

این حمله در حالی صورت می‌گیرد که خیبرپختونخوا به عنوان یکی از ایالت‌های ناامن پاکستان شناخته می‌شود و تی‌تی‌پی در آن حضور فعال و گسترده‌ای دارد.

مقام‌های امنیتی پاکستان تاکنون در خصوص این حمله و جزئیات آن اظهار نظری نکرده‌اند.

این حمله درحالی صورت گرفته است که سه شنبه ۲۱ اسفندماه نیروهای موسوم به ارتش آزادیبخش بلوچ یک قطار را با ۴۰۰ مسافر گروگان گرفتند و پس از ۲ روز درگیری و دهها کشته و زخمی این رویدادپایان یافت.

احمد چوهدری سخنگوی ارتش پاکستان اظهار داشت در جریان عملیات، ۳۳ شبه‌نظامی کشته شدند و هیچ آسیبی به گروگان‌ها وارد نشد. با این حال، پیش از آغاز عملیات نجات، ۲۱ مسافر به دست مهاجمان کشته شده بودند.

در واکنش به این عملیات، گروه «ارتش آزادی‌بخش بلوچستان» ادعا کرده است که در انتقام از پاکستان، ۵۰ گروگان دیگر را کشته است.