شناسهٔ خبر: 71861383 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

خبرهای خوشی در حوزه تولید نفت در ۱۴۰۴ خواهیم داشت

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اعلام اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین نیازمندی‌های تولید نفت در سال آینده انجام شده است، گفت: سال آینده خبرهای خوشی در حوزه تولید خواهیم داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،  حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده برای برنامه تولید سال ۱۴۰۴ افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین نیازمندی‌های تولید انجام شده و گزارش‌های مطلوبی ارائه‌ شد که سال آینده را با قدرت و توان بیشتری به تولید و توسعه در مناطق‌ نفت‌خیز جنوب ادامه دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در نیمه اول سال آینده، تعمیرات، نگهداشت و اورهال تأسیسات به‌ویژه در حوزه گاز باید انجام شود و روند فروش باید با قدرت ادامه یابد.

بورد بر اهمیت اجرای پروژه‌های کلان در قالب برنامه هفتم توسعه از جمله در بخش فشارافزایی، توسعه میدان‌های گازی و توسعه یکپارچه میدان‌های نفتی غرب کارون که پروژه‌های بسیار بزرگی را برای توسعه یکپارچه غرب کارون آغاز کردیم، تأکید کرد و گفت: برنامه‌های متنوعی برای افزایش و نگهداشت تولید در مناطق نفت‌خیز تدوین شده و این مجموعه همچنان به‌عنوان بزرگ‌ترین زیرمجموعه نفت، نقش کلیدی خود را ایفا می‌کند.

وی در پایان با ابراز خرسندی از گزارش‌های بسیار مطلوب ارائه‌شده در این نشست، یادآور شد: برنامه‌های فصلی برای پایش پیشرفت‌ها دنبال می‌شود و گزارش‌های ارائه‌شده نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۴ نیز خبرهای خوشی در حوزه تولید نفت خواهیم داشت.