شناسهٔ خبر: 71856599 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل تعاون استان ایلام خبر داد

واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های چهار تا هفت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام از واریز اعتبار کالابرگ به دهک‌های چهار تا هفت درآمدی از امروز (پنجشنبه) خبر داد.

صاحب‌خبر -

نورالدین الیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام از واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب کد ملی سرپرست خانوارهای دهک درآمدی چهار تا هفت درآمدی به میزان هر نفر ۳۵۰ هزار تومان از عصر روز پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند خبر داد و اظهار کرد: در این مرحله ۸۱۴۹۹ خانوار ایلامی به استعداد ۲۵۸۳۹۲ نفر مشمول دریافت اعتبار کالابرگ الکترونیکی هستند.

وی افزود: این گروه تا پایان خرداد سال آینده مجاز به خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، خرد محلی وتعاونی‌های مصرف در نقاط مختلف شهری و روستایی هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام تصریح کرد: در این مرحله سهم مشمولان صفر است و تنها به‌ازای هر تراکنش خرید کالا مبلغ ۵,۰۰۰ تومان پرداخت می‌کنند و با هر کارت بانکی به‌نام سرپرست خانوار خرید امکان‌پذیر است.

الیاسی خاطرنشان کرد: فروشندگان حق ندارند کالایی را به اجبار به خریداران تحمیل کنند و مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴ اطلاع دهند.

وی عنوان کرد: خانوار مشمولان می‌توانند از دو روش شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳ *۵۰۰* و نیز استفاده از برنامه کاربری «شما» به نشانی shoma.sfara.ir از میزان و مانده اعتبار خود مطلع شوند یا برای اطلاع از وضعیت دهک درآمدی خود به وبگاه «حمایت» مراجعه کنند.