شناسهٔ خبر: 71862074 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون استاندار لرستان:

رشد و تعالی و بهبود وضعیت مدارس بروجرد ضروری است

معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد گفت: رشد و تعالی و بهبود وضعیت مدارس و رفع دغدغه فرهنگیان بروجرد ضروری است.

صاحب‌خبر -

قدرت‌الله ولدی امروز پنج‌شنبه ۲۳ اسفندماه در جلسه شورای آموزش‌وپرورش بروجرد که در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: انتظارات خیلی زیاد است و آموزش و پرورش باید به آن چشم‎انداز برسد.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم جایگاه علمی بروجرد در  قبولی کنکور و معدل ارتقا پیدا کند، در این راستا فضای آموزشی مناسب و تجهیزات کافی در مدارس به این موضوع کمک خواهد کرد.

ولدی با بیان اینکه بروجرد شهر فرزانگان است و باید تلاش شود تا بروجرد به جایگاه علمی بالایی ارتقا یابد، افزود: تور رسانه‌ای خبرنگاران هر سه ماه یک بار پروژه‌های عمرانی شهرستان را رصد و گزارش کار را منتشر می‌کنند.

وی با اشاره به پروژه‎های نیمه‌تمام بروجرد، بیان کرد: تکمیل پروژه‎های نیمه‌تمام استخر سرپوشیده اشترینان و بروجرد و همچنین مدرسه ۳۶ کلاسه مسکن مهر بروجرد ضروری است.

رضا کیانی سرپرست آموزش و پرورش بروجرد نیز در این جلسه، گفت: شهرستان دارای ۳۲۰۰ شاغل و ۴۷۰۰ بازنشسته بوده و ۶۰ درصد فضاهای آموزشی این شهرستان تخریبی است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه از دانش‌آموز نخبه قرآنی حسین گودرزی که در برنامه محفل شبکه سه سیما حضور و تلاوت قرآن داشتند توسط مشاور وزیر آموزش‌وپرورش تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام