شناسهٔ خبر: 71856069 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شرایط جوی زنجان پایدار است

زنجان - ایرنا - کارشناس مسوول هواشناسی استان زنجان گفت: هم اکنون شرایط جوی در مناطق مختلف استان پایدار است و این شرایط تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

مرتضی قدیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:‌ در حال حاضر آسمان در اغلب مناطق استان صاف تا کمی ابری است.

وی یادآور شد: تا روز دوشنبه هفته آینده همچنان آسمان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود که گاهی با وزش باد ملایم همراه می شود.

قدیمی اظهار داشت: طی این مدت انتظار ورود سامانه بارشی نداریم و از نظر دمایی نیز تغییرات قابل توجهی روی نخواهد داد، روند دما هم به طور کلی طی یک هفته آینده با شیب ملایم افزایشی خواهد بود.

وی ادامه داد: طی شبانه روز گذشته روستای خیرآباد زنجان با دمای منفی سه درجه و آببر طارم با دمای ۲۳ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین ایستگاه های هواشناسی استان بود.

قدیمی خاطرنشان کرد: دمای فعلی شهر زنجان منفی دو درجه است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت تغییری نداشته است.

این کارشناس به نوسان دمای شهرهای استان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان منفی ۲ و ۱۵ درجه، خرمدره یک و ۱۵، ابهر یک و ۱۶، آب‌بر هفت و ۲۱، قیدار دو و ۱۱، سلطانیه یک و ۱۲ و ماهنشان دو و ۱۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.