شناسهٔ خبر: 71853922 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار لرستان:

رویکرد دستگاه قضا مچ‌گیری نیست

استاندار لرستان گفت: باید آستین همت را بالا بزنیم و با توجه به منابع سرشار و بزرگی که در استان وجود دارد لرستان را متحول کنیم.

صاحب‌خبر -

سید سعید شاهرخی شامگاه ۲۲ اسفند در جشن گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد لرستان که در محل هتل جهانگردی استان و با حضور مسئولین استانی و خیران برگزار شد، اظهار کرد: این شب را فراموش نمی‌کنم و حضور خیرین مایه فخر و مباهات استان است.

استاندار لرستان بیان کرد: امشب در اینجا جمع شدیم به افرادی که به واسطه عدم تمکن مالی نمی‌توانند بدهی خود را پرداخت کنند و به صورت غیرعمد بدهکار و گرفتار شدند و هم خود و هم خانواده‌ها را در رنج قرار دادند، کمک کنیم.

شاهرخی با بیان اینکه دولت متعلق به همه مردم و اقشار است و بنده خودم را دربند گروه، دسته و احزاب نمی‌دانم، اضافه کرد: تعهد بیشتری دارم دل آنهایی که قهر کردند و رای ندادند را بیشتر به دست آوریم.

وی با بیان اینکه جشن گلریزان حرکت بسیار زیبا و عظیمی است و باید آستین همت را بالا بزنیم و با توجه به منابع سرشار و بزرگی که در استان وجود دارد قادریم لرستان را متحول کنیم، افزود: اگر توانستیم معیشت مردم را درست کنیم، شغل ایجاد کنیم و از تولید حمایت کنیم کمتر شاهد افتادن مردم در جرائم غیرعمد خواهیم بود و با این اقدامات می‌توان روی فرهنگ و جامعه تاثیرگذار بود.

نماینده عالی دولت در لرستان بیان کرد: از زمانی که حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در دستگاه قضایی قرار گرفتند رویکرد تغییر کرده، در واقع رویکرد اجتماعی و پیشگیری است نه مچ‌گیری و دستگاه قضایی را به ویژه در لرستان تحسین می‌کنم.

شاهرخی یادآور شد: جالب است بدانید براساس شاخص‌های شورای امنیت کشور، لرستان یکی از امن‌ترین استان‌های کشور است، اگرچه ممکن است به دلیل تیراندازی و سرقت احساس ناامنی کنیم اما عمومیت ندارد و در این شاخص‌ها بین ۲۵ تا ۳۰ امین استان کشور هستیم؛ باید قدر این مردم را بدانیم و تلاش کنیم مسائل و مشکلات اجتماعی را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام