شناسهٔ خبر: 71838985 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دریادار ایرانی: دشمنان باید دیدگاه‌های خود را درباره منطقه تغییر دهند

فرمانده نیروی دریایی ارتش کشورمان با اشاره به اینکه هدف از رزمایش مرکب «کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ » برقراری امنیت و ثبات در منطقه است، خطاب به دشمنان تاکید کرد که ایران هرگز انزوا را نخواهد پذیرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با شبکه خبری «الجزیره» درباره رزمایش مرکب «کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵» اظهار کرد: هدف از رزمایش‌های نیروی دریایی، برقراری امنیت و ثبات در منطقه است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش کشورمان در ادامه تاکید کرد: هر گونه فقدان امنیت و ثبات در منطقه بر اقتصاد جهان تاثیر خواهد گذاشت.

دریادار ایرانی همچنین گفت: دستان ما به سوی کشورهای منطقه گشوده است و آماده هستیم تجربیات خود را با آنها به اشتراک بگذاریم.

او با اشاره به اینکه منطقه دیگر همانند گذشته نیست و کشورهای آن می‌توانند امنیت خود را تضمین کنند، گفت: دشمنان باید دیدگاه‌های خود را درباره منطقه تغییر داده و به ملت‌های آن احترام بگذارند.

این مقام نظامی کشورمان در ادامه گفت: پیام ما به دشمنان این است که ما هرگز منزوی نخواهیم شد و انزوا را نخواهیم پذیرفت.

او در پایان این گفتگو نیز تاکید کرد: عملکرد ما به ویژه با توجه به شرایط کنونی منطقه، مطابق استانداردهای بین‌المللی است.

انتهای پیام