به گزارش شهدای ایران به نقل از خبرگزاری سما، «حازم قاسم» با اعلام این خبر افزود که جنبش حماس در این مذاکرات به طور کاملا مسئولانه و مثبت عمل می کند.
وی با اشاره به اینکه «آدام بوهلر» فرستاده ویژه آمریکا در امور اسرا نیز در این مذاکرات حضور دارد، ادامه داد: امیدواریم که این دور از مذاکرات پیشرفت ملموسی به سمت مرحله دوم داشته باشد تا مقدمه ای برای توقف تجاوزها، خروج اشغالگران از نوار غزه و انجام توافق برای تبادل اسرا باشد.
از سوی دیگر، «عبداللطیف القانوع» از دیگر اعضای جنبش حماس گفت که رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس پایبند نبود و این در تضاد با خواست و اراده بین المللی و تلاش واسطه ها برای تثبیت توافق و پایان جنگ است.
وی افزود که جنبش حماس در راستای ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توافق و تحقق مطالبات ملت فلسطین، در تمام مراحل مذاکرات انعطاف نشان داد و رفتار مثبت داشت.
القانوع خاطرنشان کرد: منتظر گام های جدیدی در مذاکرات دوحه در راستای اجرای مرحله دوم توافق و ورود کمک ها به غزه و تضمین پایان جنگ هستیم.
تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام کرد که این رژیم با آمریکایی ها به تفاهماتی رسیده، مبنی بر اینکه مذاکرات واشنگتن با حماس با هماهنگی رژیم اسرائیل انجام شود.
طبق این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه به برخی از وزرای کابینه خود اعلام کرد که مذاکرات آمریکا با حماس با هماهنگی کامل اسرائیل صورت می گیرد.
در همین حال، رسانه های صهیونیستی در پی مذاکرات مستقیم آمریکا با حماس به نقل از برخی مسئولان صهیونیست اعلام کردند که اگر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با حماس به تفاهماتی دست پیدا کند، مخالفت با آن برای نتانیاهو بسیار سخت است و آمریکاییها به آن عمل خواهند کرد.
∎