شناسهٔ خبر: 71823745 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

گامی بلند برای نجات تالاب‌های کهگیلویه و بویراحمد

با تصویب در شورای برنامه ریزی ۳ تالاب کهگیلویه و بویراحمد، "برنامه جامع مدیریت زیست بومی" گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدال دیانتی نسب، مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه مدیریت زیست بومی جامع حوضه آبریز سه تالاب برم الوان، مورزرد زیلایی و شرنگ درنگ در شورای برنامه ریزی استان تصویب شد.

دیانتی نسب با اشاره به اینکه تالاب‌ها بوم‌سازگان های (اکوسیستم‌) پویا و زنده‌ای هستند که به صورت مداوم تحت تأثیر عوامل طبیعی و انسانی مختلف تخریب می شوند افزود: از این رو، ارزیابی و پایش منظم وضعیت آنها و استفاده از روش‌های مختلف مدیریتی برای به حداقل رساندن عوامل تهدید کننده آنها ضروری است.

وی به تدوین برنامه مدیریت زیست بومی با همکاری ذینفعان، دستگاه‌های اجرایی، جوامع محلی و سمن‌ها خبرداد و اضافه کرد: با تصویب این برنامه در شورای برنامه ریزی استان و ابلاغ به دستگاه‌ها، اجرا می شود.

دیانتی نسب افزود: دستگاه‌های اجرایی باید اقدامات و فعالیت‌های خود در زمینه مدیریت، اشتغال زایی و تغییر کاربری اراضی را در چارچوب اهداف راهبردی و اقدامات اولویت دار برنامه مدیریت جامع هر تالاب اجرا کنند.