به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در یکصد و هفتادمین جلسه هیئت امنای جهاد دانشگاهی که عصر امروز، دوشنبه ۲۰ اسفندماه با حضور اعضا در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد، دکتر علی منتظری به برای مدت ۳ سال به عنوان رئیس جدید جهاد دانشگاهی انتخاب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شد تا با تائید این شورا، حکم وی توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شود. دکتر علی منتظری مدرک دکترای خود را در سال ۱۳۷۵ در رشته سلامت همگانی با گرایش اپیدمیولوژی از دانشگاه گلاسگو دریافت کرده است و نام وی سالهاست که به عنوان یکی از دانشمندان ایرانی در فهرست یک درصد برتر دانشمندان حوزه «علوم اجتماعی در پزشکی» به چشم میخورد.
وی از ابتدای تأسیس جهاد دانشگاهی عضو این نهاد انقلابی بود و از سال ۱۳۶۴ تا سال ۱۳۷۰ عضویت شورای مرکزی جهاد دانشگاهی و مسئولیت بخش فرهنگی این نهاد را بر عهده داشت.
منتظری همچنین سابقه عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی (۱۳۸۵–۱۳۷۶) و عضو پیوسته فرهنگستان هنر (از سال ۱۳۸۰ تاکنون)، عضویت شورای هنر؛ رئیس هیئت امنای دانشگاه علم و فرهنگ؛ عضو هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ عضو هیئت امنای مشترک فرهنگستانهای جمهوری اسلامی ایران؛ عضو هیئت امنای مؤسسه آموزش عالی سوره؛ عضو هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان؛ عضو هیئت امنای صندوق حمایت از پژوهشگران کشور را در کارنامه کاری خود دارد.
گفتنی است، پیش از این، دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی بود.