شناسهٔ خبر: 71787311 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

قیمت یک دست کله‌پاچه چند؟ + امروز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳

در این مطلب به بررسی قیمت روز کله پاچه برای امروز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ پرداخته ایم که در ادامه خواهید خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو، به گفته رئیس اتحادیه صنف طباخان، آن ها توانستند نرخ را ثابت نگه داشته و نگذارند در ماه رمضان گران شود.

احمدیان درباره وضعیت بازار غذای پرطرفدار در ماه رمضان گفت: تعداد مشتریان کم شده و کسی که هفته ای یک بار مراجعه می کرد الان یک پاچه یا کمی آبگوشت خالی می خورد یا شهروندی که برای خانواده اش یک دست غذا می بُرد حالا به چند پاچه و یک بناگوش بسنده می کند.

عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام)، می گوید به دلیل کم بودن مجوزهای کشتار، قیمت کله پاچه در سال گذشته با افزایشی نجومی همراه بوده و اتحادیه ای که او ریاستش را بر عهده دارد توانسته با همراهی و مساعدت های اتاق اصناف تهران قیمت این غذای سنتی ایرانی را خصوصا در ایام ماه رمضان ثابت نگه داشته و نگذارند بیشتر از این شود.

احمدیان همچنین بحث واحدهای غیرمجاز را مطرح کرده و از شهروندان خواسته از واحدهای صنفی دارای مجوز خریداری کنند تا هم انصاف رعایت شود و هم غذای با کیفیتی به آن ها بدهند ضمن اینکه با آن واحدهای غیرمجاز که در حق مشتریان خود اجحاف می کنند، برخورد می شود.

کشتارها کم است و در واردات مساعدت نمی کنند

در زمینه کمبود کشتار و بالارفتن قیمت ها، بحث واردات هم مطرح می شود که می تواند کمک حال باشد؛ رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام)، می گوید جلسات زیادی با بهداشت و جهاد کشاورزی داشته اند اما متاسفانه به آن ها در این زمینه کمکی نشده تا این صنف بلکه با واردات بیشتر بتواند نفسی بکشد.

احمدیان با اشاره به گرانی بار و بالا بودن مالیات، تصریح می کند که در چند وقت اخیر تعدادی از واحدهای صنفی به دلیل عدم توانایی در اداره، جواز خود را باطل کرده اند.

او که بارها به وضعیت در خطر انقراض قرارگرفتن این غذای سنتی و ایرانی اشاره کرده، می افزاید که برخی شهروندان در گذشته هفته ای یک بار یا حتی چند بار برای صرف غذا مراجعه می کردند اما الان تعداد مشتری ها خیلی کم شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت یک دست کله پاچه در واحدهای فعال بین یک میلیون و سیصد هزار تومان تا یک میلیون و ششصد هزار تومان است . در ماه مبارک رمضان مصرف کله پاچه به طور سنتی افزایش می‌یابد.