به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان، «حسن دیلم »رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان، ماه انس با قرآن، ماه بهار قرآن و ماه شناخت و بهره بردارى فکرى و عملى از قرآن است، اظهار داشت: در همین راستا از ۱۴ اسفند ماه کاروانی قرآنی با عنوان «بهار در بهار» در استان گلستان به مقصد مسجد صاحب الزمان محمد آباد علی آباد کتول به راه افتاد و بنا است تا هشت فروردین ماه ۱۴۰۳ مهمان ۱۸ روستا و اهالی عزیزش در استانمان باشد.
وی حضور قاریان و حافظان ممتاز، تفسیر و سبک زندگی قرآنی و اجرای تواشیح و مدیحه سرایی را از جمله برنامههای کاروان بهار در بهار اعلام کرد و افزود: روستای زیارت، رحمت آباد، گلند، قوجمز، خاندوز سادات، چین سولی، گزشرقی، لیوان غربی، معصوم آباد، نوچمن، ایلوار، سرکلاته خرابشهر، میرزا پانک، آق قبر و قونیلی به ترتیب میزبان این کاروان است.
حسن دیلم، ادامه: این کاروان به همت و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، اداره کل امور روستایی و شوراهای اسلامی استان گلستان، سازمان تبلیغات اسلامی گلستان، دهیاریها و اتحادیه موسسات قرآنی برپا شده است.
انتهای پیام /
∎